Tudi kraljevi otroci radi kaj ušpičijo

Magazin 09. Sep. 202114:43
Delite:
Princesa Charlotte
Foto: Profimedia

Kraljevi otroci so vedno vsem na očeh, tudi takrat, ko imajo nagajive dneve, trmarijo ali kažejo jezik vsem okoli sebe. Takšne trenutke svetovna javnost še raje spremlja, saj so redkejši in zato toliko bolj zanimivi.

Kraljevi otroci se v javnosti ne ozirajo kaj preveč na svoj kraljevi status in svojim staršem povzročajo enake težave kot vsi drugi otroci. Po navadi pa prav zaradi občinstva s še večjim veseljem uganjajo vragolije.

Kraljevi otroci so prav tako nagajivi kot vsi drugi

Tak primer je prav gotovo Oscar, sin švedske princese Victorie, ki je nedavno na praznovanju dneva Victorie na gradu Borgholm kazal jezik vsem naokrog. Mama Victoria ga je sicer poskušala umiriti, vendar se ni pustil motiti pri svojem početju. Vsekakor je bil zelo ljubek, čeprav je mami povzročil kar nekaj sivih las.

Znana po kazanju jezika je prav gotovo tudi britanska princesa Charlotte, ki je v mlajših letih velikokrat pokazala jezik in s tem v neroden položaj spravljala svoje kraljeve starše, ki so ob takšnih prizorih zardevali do ušes.

Seveda pa ni izjema niti princ George, ki v nasprotju s svojo sestro, princeso Charlotte, ne obožuje javnosti, zato je imel v prvih letih kar nekaj težav, da se je privadil na fotografe in zbrano množico. V javnosti pa je večkrat pokazal, da mu je vse to še kako odveč in da si želi čim prej domov, kjer bo imel svoj mir in ljube igračke.

Enako velja za princa Louisa, ki je najmlajši od otrok Kate Middleton in princa Williama, a že kaže svoj samosvoj značaj. Na uradnih dogodkih tako rad pokaže trmo in se ne meni prav veliko za svet okoli sebe, medtem ko uveljavlja svojo voljo.

Samosvoja je tudi princesa Estelle, hčerka princese Victorie, ki na javnih prireditvah rada kaže različne grimase in s tem spravlja v obup svoje starše, ki se jo trudita umiriti, kar jima po navadi ne uspeva najbolje.

Komentari

Vaš komentar