Uradno: Lady Gaga bo zaigrala v Jokerju 2

Magazin 05. Avg 202210:05
Delite:
Lady Gaga
Foto: Profimedia

Lady Gaga je na družbenih omrežjih razkrila svojo prihodnjo filmsko vlogo - videli jo bomo v nadaljevanju filmske uspešnice Joker.

Glasbenica, ki se vse pogosteje podaja v filmske vode, je na Twitterju in Instagramu zapisala naslov filma in datum izida, objavila pa je tudi kratek napovednik prihajajočega filma.

Podrobnosti zapleta v drugem delu Jokerja še niso znane. Potem ko je splet obšel naslov filma Joker 2: Folie A Deux (v prevodu norost v dvoje), so se hitro pojavila ugibanja, da bo druga oseba s psihološkimi težavami prav Lady Gaga, ki bo nastopila v vlogi ženske po imenu Harley Quinn. Ta bo stala ob boku Arthurju Flecku oziroma Jokerju, ki ga je v prvem delu mojstrsko odigral Joaquin Phoenix.

Joker
Foto : Profimedia

Naslednji Joker naj bi bil sicer muzikal, kar bi ustrezalo pevskim sposobnostim Lady Gage.

Leta 2019 je Joker postal eden najuspešnejših stripovskih filmov, ki je zaslužil veliko denarja, osvojil pa je tudi številne filmske nagrade. Potem ko je filmski svet presenetil z zlatim levom na beneškem filmskem festivalu, si je prislužil še 12 nominacij na podelitvi oskarjev – Joaquin Phoenix je slavil v kategoriji najboljši igralec.

Na režiserski stolček bo znova sedel Todd Phillips, ki je tudi soavtor scenarija. Film prihaja v kinematografe 4. oktobra 2024.

Lady Gaga je sicer najbolj znana po pevski karieri, a se vse pogosteje spogleduje s filmskim svetom. Navdušila je v filmu Zvezda je rojena leta 2018, prislužila si je nominacijo za oskarja za najboljšo igralko. Nazadnje smo jo videli leta 2021 v Hiši Gucci v režiji Ridleyja Scotta.

Pravkar je 36-letna pevka zaključila evropski del svoje turneje Chromatica, z nastopi nadaljuje v Severni Ameriki.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

 

Komentari

Vaš komentar