Uspešni zvezdniki, ki niso končali šole

Magazin 31. Jan 202215:15
Gisele Bündchen
Foto: Profimedia

Nekateri zvezdniki so dokaz, da ni vedno izobrazba tista, ki pripelje do uspeha. Šolo so obesili na klin, sledili sanjam in na koncu dosegli svetovni uspeh …

Giselle Bündchen

Ena od najbolje plačanih manekenk na svetu, Giselle Bündchen (41), je šolo obesila na klin pri rosnih 14 letih. To se je zgodilo po tem, ko so jo odkrili skavti manekenske agencije Elite Models. In zgodba o uspehu se je začela.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg
Profimedia

Igralec Mark Wahlberg (50) je maturiral pri 42 letih. ”To sem moral storiti, da sem lahko pogledal svojim otrokom v oči,” pravi igralec, ki je kljub pomanjkljivi izobrazbi postal svetovno znan igralec in glasbenik.

John Travolta

John Travolta
Profimedia

Igralec John Travolta (64) je pustil srednjo šolo v New Jerseyju in začel obiskovati ure igre, petja in plesanja. Ko je imel 21 let, so ga izbrali za vlogo študenta.

Robert De Niro

Robert DeNiro
Profimedia

Tako rekoč igralska legenda, Robert De Niro (78), se je prenehal šolati leta 1960, ko je imel 17 let. Odločil se je za študij igre na konzervatoriju Stella Adler, in sicer v okviru večerne šole, vendar je ni končal. Vseeno mu je uspelo in postal je eden od najboljših igralcev vseh časov.

 Al Pacino

Al Pacino
Profimedia

Pri 17 letih se je Al Pacino (81) odločil, da ima dovolj srednje šole za umetnost, ki jo je obiskoval v New Yorku. Raje se je osredotočil na igranje, hoditi je začel na avdicije in postal uspešen.

Hilary Swank

Hilary Swank
Profimedia

Igralka Hilary Swank (44) je zapustila srednjo šolo v Pasadeni, ker so se učitelji nenehno pritoževali zaradi njenega klepetanja. Danes ji ni žal, saj ji je pozneje uspelo kot igralki.

Chaarlie Sheen

Charlie Sheen
Profimedia

Ni manjkalo veliko, da bi Charlie Sheen (56) opravil maturo. Obiskoval je srednjo šolo v Santa Monici, a so ga predčasno izključili, ker je imel slabe ocene in je nenehno ”šprical” pouk.

Eminem

Eminem
Profimedia

Eden najboljših raperjev vseh časov, Eminem (49), je kar trikrat ponavljal deveti razred, a je na koncu obupal in srednje šole ni končal. Nenehno je ”šprical” pouk in ni delal domačih nalog.

Komentari

Vaš komentar