V hotelski sobi opazili nekaj, kar si bodo zapomnili za vedno

Magazin 11. Apr 202405:07 0 komentarjev
hotel
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Družinsko potovanje, ki se je začelo kot zabavna avantura, se je končalo z nenavadnim in vznemirljivim odkritjem.

Pred dvema letoma se je družina Stevenson iz Združenega kraljestva preselila na Švedsko.

Med smučarskimi počitnicami je na dolgi poti domov potrebovala postanek. Mama Jennie je pojasnila, da so prenočili v “odmaknjenem” objektu. A se zdi, da se jim po nenavadnem in vznemirljivem odkritju ni uspelo prav dobro naspati, piše britanski Mirror.

Jenny in njen mož Jethro sta večerjala s tremi otroki in na steni opazila sliko švedskega umetnika Carla Larssona, ki je umrl leta 1919.

“Hčerka je rekla: ‘Mami, na steni je slika Barneyja’,” se spominja Stevenson.

Vsi za mizo so se strinjali – podobnost je očitna. Deklica na fotografiji bi lahko bila Barneyjeva sestra dvojčica. “Ta izraz, ki ga ima deklica na sliki, Barney ves čas uporablja,” je povedala Stevenson. “Ko ga prosim, naj se nasmehne za sliko, ima zelo resen in napet pogled.”

S sledilci je na družbenem omrežju X delila primerjavo osemletnega sina in deklice na sliki.

“Pravkar smo prispeli v osamljen podeželski hotel in našli sliko, na kateri je naš najmlajši otrok upodobljen kot deklica,” je zapisala pod fotografijo, ki jih ni prestrašila.

Bolj kot zaradi fotografije so bili prestrašeni zaradi hotela, v katerem so prenočili. “Zelo staromodna nepremičnina s škripajočimi tlemi. “V nekem trenutku smo se zbudili zaradi grozljivega zvoka (kot da bi šlo za trganje kartona), vendar smo preživeli.”

Uporabniki so jo zasuli s komentarji. Nekdo se je celo tako potrudil, da je prekril obe sliki in pokazal, da sta obraza skoraj enaka. “Ali je prepozno, da bi si poiskali drugo prenočišče? ” so jo spraševali v komentarjih.

“Ravnamo se po logiki, zato v tem ne vidimo ničesar spornega,” jim je odgovorila. “Čeprav sem vseeno pomislila, da bi uporabila ključavnico na zunanjih vratih spalnice,” se je še pošalila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!