V Ljubljano prihaja skupina OneRepublic

Magazin 28. Apr 202210:54 0 komentarjev
OneRepublic
PROFIMEDIA

V areni Stožice bo, potem ko je bil njihov koncert dvakrat prestavljen, 11. maja nastopila ameriška skupina OneRepublic. Pred njihovim nastopom bo oder ogrevala mlada in perspektivna kanadska pop pevka Jessia, ki prihaja iz Britanske Kolumbije.

OneRepublic se v ljubljanske Stožice vračajo po razprodanem koncertu leta 2014. Kot so sporočili iz Nucoast Concerts, je bil koncert dvakrat prestavljen, najprej iz novembra 2020 na november 2021.

“Ljubljana, Slovenija, dolgo se nismo videli. Ste ena najlepših držav na svetu. Povsod vas hvalimo, saj smo to videli od blizu, in komaj čakamo, da se vrnemo. Se vidimo kmalu!” so pred ljubljanskim koncertom povedali OneRepublic.

Pevec skupine Ryan Tedder je še povedal: “Zadnjih nekaj let je bilo malce čudnih. Pripravljen smo imeli peti album in v načrtu turnejo za poletje in jesen 2020, a smo morali zaradi korona krize vse odpovedati. Zdaj smo končno nazaj.” Kot je še povedal, je že skoraj pozabil, kako je pakirati za turnejo. “A ker imam rad evropsko kulturo, si v vsakem mestu vzamem vsaj tri ure časa. Da si ogledam vsa čudovita mesta, ki jih obiščemo na turneji,” je dodal.

Pevka Jessia, ki bo ogrela publiko pred nastopom skupine, je lani doživela preboj s singlom I’m Not Pretty, ki ga je najprej predstavila na popularni platformi TikTok. Oktobra lani je založba Republic Records objavila njeno EP izdajo How Are You?, letos pa je prejela štiri nominacije za nagrade Juno. Pesem I’m Not Pretty je aprila dosegla zlato naklado, še piše v sporočilu za javnost.

OneRepublic so doslej izdali pet albumov. Prvenec Dreaming Out Loud je izšel leta 2007, sledili so albumi Waking Up (2009), Native (2013), Oh My My (2016) in Human, ki je izšel konec lanskega avgusta. Med njihovimi največjimi uspešnicami so Apologize, All the Right Moves, Secrets, Good Life, Start Again, Rescue Me, Lose Somebody, Run in Wanted.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!