V modo so se vrnile te ikonične košarkarske superge iz 80. let

Magazin 13. Mar 202217:30 0 komentarjev
Hailey Bieber
Profimedia

S kavbojkami, trenirkami ali mini oblekami so ikonične košarkarske superge protagonistke ulične mode, kjer lahko poiščete svoj navdih za kombiniranje.

Le malo dodatkov ima vsestranskost športnih copat, ki vam omogočajo, da jih nosite tako v športnih videzih kot bolj klasičnih stajlingih z obleko ali kostimom. Če so nekateri modeli šteti za minljiv trend, so drugi del zgodovine in so nepopravljivo povezani z velikimi športnimi osebnostmi.

Superge, kot so model Jordan, ki jih je Nike ustvaril za legendarnega košarkarja lige NBA leta 1985, so postali kultni in zbirateljski kos, prodani na dražbi za milijone dolarjev in so bili neizogibno razprodani v nekaj urah po lansiranju nove kolekcije.

S svojo značilno košarkarsko silhueto, z visokim delom na gležnju in raznobarvnim zgornjim delom je čevelj všeč tudi ženskemu občinstvu, ki ceni njegovo praktičnost in možnost, da jih enostavno kombinira tako s trenirko ali kavbojkami kot tudi z bolj prefinjenimi blazerji in elegantnimi plašči.

Superge so postale prave protagonistke družbenih omrežij, zahvaljujoč Hailey Bieber, Emily Ratajkowski in sestram Hadid. Oglejte si fotografije z Instagrama in poiščite navdih za kombiniranje.

Hailey Bieber
Profimeida
Hailey Bieber
Profimedia
Kendall Jenner
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!