Na bratovem pogrebu ni zadrževala solz, oblečena v njegovo najljubšo jakno

Magazin 09. Mar 202310:35 0 komentarjev
Hayden Panettiere
Profimedia

Igralka Hayden Panettiere se je od pokojnega brata Jansena poslovila tako, da je na njegovi pogrebni slovesnosti v sredo nosila suknjič po meri, ki ga je sam oblikoval. Kot je prvi poročal TMZ, je 33-letna Hayden nosila umetniški modni kos, medtem ko se je z družino zbrala v prezbiterijanski cerkvi Palisades v Nyacku v New Yorku. Jansen je umrl, star komaj 28 let, vzrok pa naj bi bilo povečano srce.

Na več fotografijah je bilo mogoče videti, da je Hayden zadrževala solze in objemala goste, ko so prihajali v cerkev. Haydenin oče, Alan “Skip” Panettiere, in njena mati, Lesley Vogel, sta prav tako prejela veliko sožalja in podpore drugih gostov, med katerimi je bila tudi Jansenova punca Catherine Michie. Družina Panettiere je pred tednom dni objavila izjavo, v kateri je razkrila vzrok njegove smrti: kardiomegalija (povečano srce), skupaj z zapleti na aortni zaklopki. Izjava se nadaljuje: “Jansenovo srce je bilo mogoče videti v njegovih očeh in njegov šarm v njegovem briljantnem, privlačnem nasmehu; njegova duša v njegovih mojstrskih in odkritih slikah in veselje do življenja v njegovi duhovitosti.”

Hayden Panettiere
Profimedia

Hayden je bila zaradi drzne bratove jakne v središču pozornosti, kombinirala pa jo je s črno srajco in hlačami ter belimi supergami. Pokojni Jansen je na Instagramu 2. februarja delil več fotografij tega suknjiča, ki ga je lahko nosil na obe strani, naredil pa ga je povsem po svoji zamisli. Igralec je dva tedna pozneje nenadoma umrl pri komaj 28 letih.

Jansen Panettiere
Profimedia

Po njegovi smrti so Jansenovi sledilci pohvalili njegov dizajn v oddelku za komentarje. “Bil si svetla luč in vizionar,” je zapisal eden od podpornikov. Jansen, nekdanji otroški igralec, je na družbenih medijih pogosto delil bližnje posnetke svojih kreacij (ki so poleg oblačil in tradicionalnih platen vključevale čevlje in torbe). Pokojni oblikovalec je del vsega zaslužka podaril #WeAreAllUkrainians.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!