V Splitu na jahti dopustuje Michael Jordan

Magazin 23. Avg 202107:46 > 10:17 0 komentarjev
Michael Jordan
Profimedia

V Splitu, dalmatinskem mestu, kjer je šport izredno pomemben, so na nogah – v nedeljo zvečer je tja pripotoval eden najboljših košarkarjev vseh časov Michael Jordan. Počitnice preživlja na 95 metrov dolgi jahti, katere tedenski najem stane milijon evrov.

“Po Magicu Johnsonu, ki je eden najboljših košarkarjev vseh časov in je lani obiskal Split, je mesto pod Marjanom zdaj obiskal še največji od največjih – Michael Jordan,” so vzhičeno zapisali na portalu Slobodna Dalmacija.

Nekdanji igralec ekipe Chicago Bulls, ki je osvojil šest prstanov lige NBA, biva na jahti z imenom O’Pari na zahodni obali Splita. Jahta je bila zgrajena leta 2020, dolga pa je 95 metrov. Tedenski najem jahte stane milijon evrov, sprejme pa 12 gostov.

Jordan je v nedeljo zvečer v Split pripotoval z zasebnim letalom iz Rima. Pod jahto, na kateri biva, se je zvečer zbrala množica ljudi, ki so košarkarja klicali, mu ploskali in ga fotografirali. Dobro razpoložen Jordan je zbranim mahal v družbi soproge Yvette Prieto.

Ni znano, kako dolgo bo ostal na Hrvaškem, mnogi pa pričakujejo, da se bo dobil z nekdanjim košarkarjem NBA Tonijem Kukočem, ki sicer prihaja iz Splita. Tudi on je igral za moštvo Chicago Bulls.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!