V ZDA so predstavili nov futuristični koncept letenja

Magazin 05. Okt 202113:00 > 13:31 0 komentarjev
letalo
Profimedia

Letalsko podjetje Rosen Aviation je razkrilo notranjo opremo zasebnega letala, imenovanega Maverick Project, ki razkriva elegantno, futuristično estetiko in zanimivo posebnost - virtualna okna.

Rosen Aviation je bil v izboru za mednarodno nagrado Private Jet Design uvrščen v ožji izbor v kategoriji konceptualnih projektov v jahtingu in letalstvu. Zamislili so si namreč koncept letenja, ki vključuje edinstveno vizijo potovanja. Zavedaj se nenehno spreminjajoče se tehnološke industrije, ki je priložnost in izziv za oblikovalce, ki si želijo prefinjene elegance. Rosen Aviation se je odločil pri projektu Maverick uporabiti najnovejšo tehnologijo senzorjev in prikazovalnikov za ustvarjanje brezhibnega nadzora in neverjetnih izkušenj v kabini. Predstavljajte si popolnoma prilagojeno okolje, ki je ustvarjeno za vsakega potnika posebej.

futuristično letalo
Profimedia

Posebnost oblikovanja izhaja iz brezhibne integracije virtualnih realnosti, ki na novo definirajo uporabniško izkušnjo. Ne gre zgolj za mehanske dodatke – Rosen Aviation spreminja paradigmo doživljanja celotnega potovanja s pametnimi površinami. Za letalsko družbo se potnikovo potovanje začne v domu ali pisarni in konča na cilju, zato so ustvarili nemoten prehod med različnimi etapami potovanja.

futuristično letalo
Profimedia

Čeprav kabinska elektronika predstavlja jasno razliko med tekmeci, je bila predolgo podcenjena. Rosen Aviation ima 40-letne izkušnje pri vključevanju najsodobnejših tehnologij v kabino, njihovi oblikovalski partnerji, ki so pomagali ustvariti to vizijo, pa so zgradili resnično 3D-okolje za premostitev vrzeli med konceptom in realnostjo.

futuristično letalo
Profimedia

Če bo koncept Maverick Project letala kdaj postal resničnost, lahko pričakujete, da boste namesto skozi običajna okna letala zrli skozi virtualna. Zasebno letalo bo med drugim pričaralo udobje s pomočjo brezstičnih upravljalnikov, hologramov in zelo elegantne in izčiščene estetike, ki bo zagotovo blagodejno vplivala na počutje vsakega potnika.

futuristično letalo
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!