Vanessa Paradis nikoli ni želela živeti v Ameriki, danes je uspešna v Franciji

Magazin 18. Maj 202211:45
Delite:
Vanessa Paradis, Johnny Depp
Foto: Profimedia

Medtem ko je ves svet uprl pogled v Johnnyja Deppa zaradi sojenja proti njegovi nekdanji ženi Amber Heard, je Vanessa Paradis, nekdanja partnerka in mati njegovih dveh otrok, srečna in uspešna v Franciji.

Med sojenjem, ki ga spremljajo milijoni ljudi po vsem svetu, na dan prihajajo številne podrobnosti intimnega življenja nekdanjih soprožnikov Johnnyja Deppa (58) in Amber Heard (36). Pretresljiva pričevanja si sledijo drugo za drugim in kljub vsemu je igralec na dobri poti, da v tej zadevi zmaga.

Vanessa Paradis
Foto : Profimedia

Ko je Johnny Depp računal na podporo bližnjih, se spomnimo, da mu je v bran stopila tudi njegova nekdanja partnerka Vanessa Paradis. Sicer sojenja ne komentira, pove pa marsikaj. ”Ko smo bili v Ameriki, sem živela sem zelo družinsko življenje,” je povedala Vanessa v intervjuju za Madame Figaro. ”Osredotočena sem bila na otroke, šolo, partnerja. Moj življenjski stil ni bi nič kaj hollywoodski.”

Lily-Rose Depp
Foto : Profimedia

Vanessa še pove, da je bila dvakrat na podelitvi oskarjev. “Bilo je čudovito videti toliko znanih igralcev. To so bile moje sanje o ameriški kinematografiji, nikoli pa si nisem želela biti del tega. Mogoče zato, ker moraš biti potem povsem predan filmu, sama pa sem bila osredotočena na družino.” Vanessa in Johnny imata namreč hčerko Lily-Rose (22) in sina Johna-Jacka (20).

Vanessa Paradis
Foto : Profimedia

Igralka in pevka Vanessa danes pri 49 letih ne obžaluje, da ni ostala v Ameriki in gradila kariere tam. Uspelo ji je v rodni Franciji, kjer je izjemno uspešna. Lani je pod vodstvom svojega sedanjega moža, režiserja Samuela Benchetrita (48), posnela tudi film Cette musique ne joue pour personne.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar