Varnostnik slavnega košarkarja ni prepoznal Britney Spears in jo udaril

Magazin 07. Jul 202308:05 1 komentar
Britney Spears
Profimedia

Ameriška pevka Britney Spears je bila v Las Vegasu vpletena v incident z varnostnikom francoskega košarkarja Victorja Wembanyameja. Ko se je zvezdnica s športnikom poskušala fotografirati, jo je varnostnik udaril.

Pevka Britney Spears je v četrtek na družbenem omrežju Instagram z javnostjo delila podrobnosti pripetljaja z varnostnikom francoskega košarkarja Victorja Wembanyameja.

Dogodek, v katerem je varnostnik fizično obračunal s pevko, se je zgodil v Las Vegasu pred eno tamkajšnjih restavracij. “Odločila sem se pristopiti in mu čestitati za uspeh. Ker je bilo res hrupno, sem ga potrepljala po rami, da bi dobila njegovo pozornost. Njegov varnostnik me je nato udaril, skoraj bi padla,” je delila v sporočilu, ki ga je napisala, kot odziv na košarkarjevo plat zgodbe.

19-letnega košarkar, ki je bil letošnji prvi izbor v naboru lige NBA, je namreč po poročanju BBC za lokalne medije dejal, da ga je ”oseba zgrabila od zadaj”. ”Nisem videl, kaj se dogaja, ker sem hodil naprej. Ta oseba me je zgrabila od zadaj in ne za rame. Vem samo, da jo je varnostnik odrinil, ne vem pa s kakšno silo, saj se nisem ustavil in preveril, temveč sem le hodil naprej,” je pojasnil in dodal, da je nato šele čez nekaj ur izvedel, da je bila to Britney Spears.

Policija v Las Vegasu je potrdila, da so bili poklicani na kraj dogodka, vendar niso nikogar aretirali.

Victor Wembanyama
(Mladi francoski košarkar Victor Wembanyama bo v danes debitiral v dresu San Antonia Spurs.) PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje