Vas zanima, kako je videti ”Rizzo” iz Briljantine, ki je praznovala 79 let?

Magazin 28. Feb 202310:30
Stockard Channing
Profimedia

Stockard Channing je nekoč blestela v uspešnici Briljantina in seriji Zahodne krilo, danes pa je "Rizzo" stara 79 let in zadnja leta se ne pojavlja rada v javnosti. Na zadnjih fotografijah je videti, kot da se igralka večkrat oglasi pri lepotnem kirurgu, a sama pravi, da se le ne piše več leto 1978, ko je imela 34 let.

Stockard Channing je 16. februarja praznovala 79 let, še vedno živi v rojstnem New Yorku in zadnje čase ne mara druženja na rdeči preprogi. Štirikrat poročena in prav tolikokrat ločena igralka nima otrok, pravi, da pa ima dovolj prijateljev in da ji v življenju ni prav nič dolgčas. Karizmatične igralke se zagotovo spomnite po odlični vlogi predrzne Rizzo v Briljantini, kjer sta v glavnih vlogah plesala in pela Danny in Sandy – John Travolta in Olivia Newton-John. Ne smemo pozabiti, da je bila pesem Hopelessly Devoted to You, ki jo poje Newton-John, celo nominirana za oskarja.

Stockard Channing
Profimedia

Pred dnevi so “Rizzo” ujeli v New Yorku in težko je verjeti, kako zelo se je igralka spremenila, vsaj po fotografijah sodeč. Po njenih besedah ​​je veliko ljudi še vedno obsedenih z Briljantino, ona pa je stara 79 let, saj se piše leto 2023, in ne 1978.

Naj spomnimo še, da so pred 18 leti Channing, ki je bila za vlogo v serij Zahodno krilo nagrajena tudi z emmyjem, sodili zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Predstavnik policije je na sodišču trdil, da je imela igralka ob dogodku v krvi od 0,12 do 0,13 enote alkohola, sama pa je trdila, da ni pila. Na koncu je bila pogojno obsojena na 36 mesecev, plačati pa je morala tudi zajetno kazen.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.