Video preobrazba: Adele je čudovita brez ličil, vendar tudi mojstrsko naličena

Magazin 06. Dec 202116:15 0 komentarjev
Adele, Nikkie de Jager
Profimedia

Pevska superzvezdnica Adele je gostovala v lepotnem "tutorialu" z naslovom Moč ličenja zvezdniške vizažistke Nikkie de Jager in razkrila svoje lepotne skrivnosti.

Oboževalci so se tako lahko na lastne oči prepričali, kako čudovito je 33-letna slavna pevka videti brez ličil.

Adele, Nikkie de Jager
Profimedia

Hkrati posnetek odlično prikaže, kakšno preobrazbo je mogoče doseči, če se prepustiš nekomu, ki zna mojstrsko vihteti čopič.

Video na kanalu NikkieTutorials, ki ima blizu 14 milijonov milijonov sledilcev, se začne s popolnoma nenaličeno Adele, nato pa Nikkie pojasni, da bo pevko naličila samo na eni strani, drugo pa bo pustila ‘golo’.

“Vsekakor boste tako spoznali resnično moč ličil”, je v šaljivem tonu dodala Adele.

Pevka je mojstrici ličil, kot je povedala sama, z obiskom uresničila dolgoletne sanje, med prijetnim druženjem pa sta poklepetali tudi o njenem aktualnem albumu 30.

In nazdravili z izbranimi mehurčki – trenutek, ki ga je slavna vizažistka na Instagramu izpostavila kot svoj najljubši.

Adele, Nikkie de Jager
Profimedia

Po nanosu podlage se je Nikkie posvetila Adelinim obrvem.

Ob tem je pop diva povedala: “Obožujem poudarjene obrvi. A če si jih ne pobarvam – zdaj so pobarvane, recimo – sem videti kot Mrlakenstein.”

(Ime, ki je sinonim za grozo in temačnost, gotovo ne bo tuje oboževalcem Harryja Potterja, med katere očitno spada tudi Adele.)

Adele, Nikkie de Jager
Profimedia

“Tako blede in svetle so! V bistvu sem se med pandemijo naučila sama pobarvati obrvi. Kar vsak teden sem to počela, saj sem res svetle polti.”

“En dan sem se posvetila raziskovanju, si ogledala video na YouTubu in naročila izdelke na Amazonu. Tudi zdaj si jih sama barvam enkrat na teden.”

Nikkie ji je nato na enem očesu ustvarila učinek dimnih oči, Adele pa je razkrila, da si sama najraje zgolj poudari oči s tekočim črtalom v mačjem slogu. Prisega pa tudi na brezhibno urejene dolge nohte.

Priznala pa je, da glamurozno ličenje, kakršnega zahteva njen poklic, traja precej časa. “Rekla bi, da vsaj dve uri. Včasih se bolj približa trem.”

Ko je Nikkie končala delo, se je Adele končno lahko pogledala v ogledalo in se navdušeno odzvala: “Vau, to je divje! Videti sem kot Joker – ampak na dober način! In to si naredila zelo, zelo hitro. Neverjetno!”

Adele, Nikkie de Jager
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!