Viola Davis o bitki s kilogrami: ”Pri 56 je to Sizifovo delo”

Magazin 16. Apr 202215:45 0 komentarjev
Viola Davis
Profimedia

Oskarjevka Viola Davis se je v okviru promocije svoje nove serije Prva dama ustavila tudi v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela, med drugim sta s komikom spregovorila tudi o njenem trdovratnem boju z odvečno težo.

“Imam jih 56 in nič mi ni več prav. Takrat me je zadelo dejstvo. Vse na meni je nekako širše, z izboklinami, čeprav redno telovadim.” Čeprav se tudi po poklicni dolžnosti vestno posveča vadbi in zdravemu prehranjevanju je, kot je rekla, včasih preprosto šokirana, kaj pokaže tehtnica.

“Stopim na tehtnico. Odčitam številko. Stopim dol. Stopim nazaj gor. Stopim dol. Potem vzamem še zadnjo zaponko z las. Spet stopim gor. In do takrat sem že zelo jezna,” je povedala v hudomušnem tonu.

Sicer večino kilogramov, ki so se ji nabrali, pripisuje procesu staranja, a je priznala tudi, da so k temu morda malce pripomogle njene pivske navade, ki jih je razvila v času pandemije, ko se preprosto ni mogla upreti večernemu kozarčku ali dvema.

V intervjuju, ki ga je dala pred kratkim za New York Times, pa je priznana igralka, ki v prihajajoči seriji uporablja prvo ameriško temnopolto prvo damo Michelle Obama, prvič odkrito spregovorila tudi o posegu, s katerim so ji zaradi dolgoletnih zdravstvenih težav odstranili maternico.

Viola Davis
Profimedia

Zaradi večkratnih zapletov v zvezi z rodili je tudi zamudila priložnost za naravno zanositev, česar si je v zgodnjih 30. letih zelo želela, a takrat preprosto ni imela sreče v partnerskih zvezah.

Za to, da bi spoznala pravega moškega, s katerim bi si ustvarila družino, je začelo celo moliti. Nekoga tam zgoraj je prosila, naj ji pošlje temnopoltega moškega iz ZDA in z lastnimi otroki.

Le nekaj tednov za tem je Viola Davis spoznala igralskega kolega Juliusa Tennona, s katerim sta zdaj poročena že skoraj 20 let in sta leta 2011 posvojila hčer Genesis.

Julius Tennon, Genesis Tennon, Viola Davis
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!