Visokonoseča Adriana Lima presenetila s prihodom na festival v Cannes

Magazin 18. Maj 202210:00
Delite:
Adriana Lima
Foto: Profimedia

Brazilska manekenka Adriana Lima tudi v visoki nosečnosti ni izpustila filmskega festivala v Cannesu, kamor je prišla s svojim srčnim izbrancem.

Manekenka Adriana Lima velja za eno izmed najlepših žensk na svetu, nekoč pa je modne piste osvajala kot Viktorijin angelček. Čeprav je že visoko noseča, ne popušča in še vedno veliko potuje in se udeležuje številnih dogodkov.

Številni so bili presenečeni, ko so jo videli na letališču v Cannesu, kamor je prišla na filmski festival. Lepa Brazilka tudi v visoki nosečnosti žari in zdi se, da njej tempo ni nič kaj upočasnjen, saj se odpravi povsod, kjer ji čas dopušča.

Adriana Lima
Foto : Profimedia

V Cannesu je požela val komplimentov, ko se je pojavila v črnem kombinezonu, kjer je bil v prvem planu njen nosečniški trebušček, po katerem jo je njen srčni izbranec ves čas božal in bil nasploh izjemno pozoren do nje.

Tudi v visoki nosečnosti pa se manekenka ne namerava odpovedati visokim petam, v njih je prišla tudi na letališče.

Na festivalu jo je spremljal njen srčni izbranec, producent Andreo Lemmers, s katerim sta se prvič skupaj pojavila na festivalu v Valencii, pričakujeta pa tudi prvega otroka – Adriana je pred časom dejala, da bo zibala jeseni. To bo njen tretji otrok, saj že ima dve hčerki iz zakona s srbskim košarkarjem Markom Jarićem, Sienna in Valentina pa se dojenčka že zelo veselita.

Adriana Lima
Foto : Profimedia

Adriana se je po obeh porodih izjemno hitro vrnila na modne piste, zdaj pa se številnim ne zdi, da tokrat ne bo tako, saj se zdi, da naj bi si želela veliko bolj posvetiti materinstvu in si dati čas, ki ga pred tem morda ni imela, saj je bila njena kariera takrat na vrhuncu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar