Vladimir Kličko po razhodu z igralko hčerko vzgaja sam

Magazin 04. Mar 202208:00 0 komentarjev
Vladimir Kličko
Profimedia

Njegovo ljubezensko življenje velja za pravo skrivnost, saj ga po razhodu z nekdanjo ljubeznijo niso videvali v družbi drugih dam.

45-letni Vladimir Kličko in njegov brat, 50-letni župan ukrajinske prestolnice Kijev, Vitalij Kličko, sta se pridružila ukrajinski vojski v obrambi države. V javnosti sta s tem požela številne simpatije, pohvale in naklonjenost.

Sicer pa je mlajši Vladimir znan po zavidanja vrednih športnih dosežkih pa tudi po zvezi z igralko Hayden Panettiere. Številnim sta se zaradi razlike v višini zdela nadvse zanimiva. Hollywoodska igralka ima namreč 153 centimetrov, medtem ko je Vladimir precej visok, saj ima 198 centimetrov. Leta 2014 sta dobila hčerko Kajo Evdokijo, čeprav je bila njuna zveza precej turbulentna.

Spoznala sta se leta 2009, oba sta se udeležila promocije knjige pri skupnem prijatelju. Šlo je za ljubezen na prvi pogled, kot je Hayden pred časom razkrila v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres. A zveza ni trajala dolgo, saj sta jo čez dve leti nenadno prekinila. No, pa vendar očitno nista mogla drug brez drugega, kajti pobotala sta se le nekaj mesecev pozneje. Hčerko sta dobila leta 2014, javnosti pa sporočila, da sta presrečna.

Vladimir Kličko, Hayden Panettiere
Profimedia

A igralki ni bilo lahko, zbolela je namreč za poporodno depresijo, zaradi katere je morala na zdravljenje. S svojim javnim razkritjem je pomagala ozaveščati javnost o tej temi in opogumila marsikatero žensko, ki je doživljala podobno.

Govorice o razhodu Vladimira in Hayden so se prvič pojavile leta 2016, a jih je igralka zanikala. Očitno pa so med njima vladale prevelike razlike, da bi jima jih uspelo zgladiti, tako da sta se leta 2018 dokončno razšla.

Njuna hčerka Kaja je večinoma z očetom, Hayden in Vladimir pa sta ostala v prijateljskih odnosih. V preteklosti so se sicer pojavljale govorice, da je bil Vladimir nasilen do Hayden, a so se izkazale za neresnične – vsi, ki ga poznajo, trdijo, da je nežen človek in čudovit partner in oče. Vladimir zdaj svojo zasebnost skrbno skriva in medijem ne razkriva ničesar o tej temi, vso svojo pozornost pa je posvetil hčerki Kaji, za katero večinoma skrbi sam.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!