Vrnitev Eve Mendes na velika platna: Nič nasilja in spolnosti

Magazin 14. Maj 202212:30 0 komentarjev
Eva Mendes
Profimedia

Igralka Eva Mendes je po večletnem premoru pripravljena na vrnitev pred kamere. A tokrat bo pri izbiri vlog bolj izbirčna.

Seznam, kaj bi rada počela, je zelo kratek, je povedala v ameriški pogovorni oddaji The View. “Pred materinstvom sem bila pripravljena sprejeti vse, le da je bil zabaven projekt. Zdaj je drugače, nočem sodelovati pri scenah nasilja, spolnosti …” je bila iskrena 48-letna igralka. 

Na vprašanje, ali bi se vrnila na velika platna zaradi posebnega projekta,  je odgovorila: “Z veseljem. Mora pa biti lep in nedolžen projekt.”

Ena izmed voditeljic ABC-jeve pogovorne oddaje, Whoopi Goldberg, ji je predlagala Disneyjeve projekte, igralka pa je vzkliknila: “Disney, popolno!” V intervjuju za Entertainment Tonight leta 2020 je povedala, katero Disneyjevo vlogo bi najraje sprejela: “Sem bolj zlobna punca. Všeč so mi negativci iz Disneyjevih filmov. Zabavni so.”

Nazadnje je Mendes nastopila v filmu Lost River leta 2014, ki ga je režiral in produciral njen dolgoletni partner, igralec Ryan Gosling. 

Skupaj imata dve hčerki: sedemletno Esmeraldo in šestletno Amado.

Eva Mendes
Profimedia

Igralka, ki je skrivnostna glede svojega zasebnega življenja, je pred nekaj dnevi v oddaji Today With Hoda & Jenna spregovorila o materinstvu v zrelejših letih, za kar se je zavestno odločila. “Preprosto se nisem počutila, nisem bila pripravljena. Šele ko sem spoznala Ryana in se zaljubila, sem mu rekla: Želim tvoje otroke.”

“Gre za osebno odločitev vsake posamezne ženske. Tvegaš, seveda, ampak k sreči sem imela lepo nosečnost. Vesela sem, da sem z materinstvom počakala.”

Ryan Gosling
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.