Vse zvezdnice nosijo najbolj vroč trend zimskih škornjev ta hip

Magazin 25. Dec 202212:45
Padalske hlače
Profimedia

Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Dua Lipa ... V garderobi modnih deklet piha zahodni veter in izbrale so kavbojske škornje.

Ta trend z zahoda je v zadnjih sezonah osvojil modne brvi in navdihnil številne osebnosti. Zdaj je divji zahod ponovno prevzel modno sfero, kavbojski škornji pa so glavni modni kos.

Chiara Ferragni, Emily Ratajkowski, Kendall Jenner in Dua Lipa so obule kavbojske škornje in si tako zagotovile videz sodobnih kavbojk.

Emily Ratajkowski prisega na kavbojske škornje

Emily Ratajkowski obuje kavbojske škornje in obvlada kavbojski modni stil. Vrhunska manekenka, ki so jo opazili na ulicah New Yorka, je s temi modnimi škornji dopolnila številne svoje videze. Najnovejši? Športni videz, ki je bil oblikovan v vintidž slogu, je nadgradila z brezhibnim modelom kavbojskih škornjev.

Emily Ratajkowski
Profimedia

Pred časom je nosila kavbojske škornje za ples in sprehod po mestu. Izbrala je črn usnjen model, ki je dopolnil sivo-rdečo obleko.

Calamity Jane, novi modni navdih Kendall Jenner?

Medtem ko se v Los Angeles počasi naseljuje zima, so Kendall Jenner opazili oblečeno v njene najboljše škornje. V kombinaciji z rjavim enobarvnim videzom, sestavljenim iz majice in krila, je prevzela ne enega, ampak dva glavna trenda sezone.

Kendall Jenner
Profimedia

Dua Lipa, nova kavbojka

Dua Lipa je zahodni veter prinesla tudi na naš Instagram. Pevka, ki je delila več svojih fotografij v kavbojskem videzu, se je odločila za Dieslov model iz kolekcije cruise 2023. Seksi videz, sestavljen iz oranžno-modrega telovnika z zadrgo in krila, ki ga je dopolnila s črnimi usnjenimi škornji. Če so bili škornji ena od naših modnih želja to sezono, so jih Chiara Ferragni, Emily Ratajkowski, Kendall Jenner in Dua Lipa pravkar povzdignile v največji zimski trend.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.