“Vzkipljiva” Gisele po prepiru s Tomom odvihrala v tropski raj

Magazin 07. Sep 202213:30
Gisele Bündchen
Profimedia

Govorice o težavah v zakonu supermodela Gisele Bündchen in zvezdnika ameriškega nogometa Toma Bradyja so po njegovi vrnitvi v ligo NFL vse glasnejše.

Prejšnji teden naj bi se med slavnima zakoncema vnel “epski spor” – menda prav zaradi Tomove odločitve, da poklicnega nogometa vendarle ne bo obesil na klin -, zaradi katerega je nato 42-letna ikonična brazilska lepotica z družinskega posestva na Floridi sama odpotovala na Kostariko, da bi si zbistrila misli.

Zdaj naj bi bila Gisele že spet doma, očividci so jo skupaj z otroki opazili v vodnem parku nedaleč od Miamija, v oči pa je bodla odsotnost 45-letnega Bradyja, ki se je po 11-dnevnem premoru vrnil na treninge s svojo ekipo Tampa Bay Buccaneers.

Ameriški tabloidi so poročali, da se je Gisele kljub domnevnim težavam doma sproščeno igrala z naraščajem in kramljala z drugimi obiskovalci bazenov, bojda so bili vsi videti veseli in zadovoljni.

Gisele in Tom imata 12-letnega sina Benjamina in devetletno hčer Vivian, Brady pa ima z nekdanjo partnerko, igralko Bridget Moynahan, še 15-letnega sina Jacka.

Gisele Bündchen, Tom Brady
Profimedia

Slavni par ima razkošno domovanje v Miamiju, ki je trenutno v prenovi, glavno bivališče družine pa je že omenjeno posestvo v Tampi.

Kmalu po prepiru z ženo so Bradyja, sedemkratnega zmagovalca Super Bowla, opazili v New Yorku, kjer se je udeležil nogometnega treninga svojega najstarejšega sina, s sabo pa je vzel tudi mlajša otroka.

Viri blizu Gisele in Toma so razkrili, da je športni zvezdnik “žalosten” zaradi nesoglasij s soprogo, a si želi biti kljub temu odličen oče.

“Dogovorila sta se, da se bo upokojil in osredotočil na družino, a si je nato premislil. Imata ognjevito razmerje, Gisele je precej vzkipljiva – v sebi ima brazilsko vročico!” so dodali.

Ko so Bradyja po kratkem premoru in nato povratku na igrišče novinarji vprašali po razlogu “izginotja”, jim je odgovoril: “Gre za osebne reči, vsak ima situacije, s katerimi se spopada. Vsi imamo posebne izzive v življenju. Imam 45 let, stari. Veliko s***ja se mi dogaja.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.