Will Smith v glavni vlogi v biografskem filmu o teniških sestrah Williams

Magazin 29. Okt 202113:30 > 15:03 0 komentarjev
Will Smith
Profimedia

Novembra v kinodvorane prihaja film King Richard, posnet po resnični zgodbi Richarda Williamsa, očeta in trenerja čudežnih teniških deklic Serene in Venus Williams. Glavno vlogo igra zvezdnik Will Smith, Beyonce pa je poskrbela za glasbeni vložek. Z ulic Camptona na teniški prestol, ki prinaša milijone.

Novembra v kinodvorane končno prihaja film o neverjetnih teniških sestrah Venus in Sereni Williams, ki imata skupaj kar 30 zmag na turnirjih za grand slam med posameznicami, 28 v dvojicah, 4 v mešanih dvojicah in še vsaka po dve zlati olimpijski medalji.

Športna drama King Richard, ki so jo posneli že leta 2019, pokaže ves trud, ki ga je oče Richard vložil v uspeh svojih hčera, in dolga leta napornih in nenavadnih treningov, ki so tlakovala neverjetno športno pot. Na trenutke zelo kontroverznega Richarda, ki ga zadnja leta ne vidimo več na tribunah teniških stadionov, v filmu igra Will Smith. Za dodatno promocijo filma bo brez dvoma poskrbela tudi nova uspešnica zvezdnice Beyonce.

King Richard
king_richard

Tudi Serena, ki je pred kratkim praznovala 40 let, je na družbenih omrežjih najavila izid filma: ”Tako sem navdušena, da si boste lahko končno ogledali napovednik filma King Richard, v katerem igra Will Smith in ki vključuje Beyoncejino pesem Be Alive. Spremljanje nastanka tega filma je bila ena od najboljših izkušenj v mojem življenju.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!