Za 3 horoskopske znake bo ta jesen zelo ugodna

Magazin 10. Sep 202208:30
jesensko listje
Profimedia

Po mnenju astrologov se med vsemi horoskopskimi znamenji v naslednjih mesecih največ ugodnih priložnosti in prijetnih presenečenj obeta trem znakom.

Zdi se, da bo ta jesen nekaterim naravnost pisana na kožo, in če gre verjeti astrološkim napovedim, se lahko ljudje, rojeni v treh znakih, pripravijo na lepe dogodke in izkoristijo priložnosti, ki jim bodo potrkale na vrata.

Bik

V septembru bodo biki še zlasti dobro razpoloženi – obdajala jih bo energija jeseni, ki bo v njih vzbudila upanje in optimistično razpoloženje. Zato jim bodo nasproti prišle priložnosti, v teh trenutkih pa je treba hitro ukrepati in delovati – če ne bodo zmogli sami, jim bodo prijatelji in sorodniki z veseljem priskočili na pomoč. Tudi biki so njim vedno na voljo, ko jih potrebujejo, tako da bodo zdaj lahko želi plodove svojih prizadevanj. Pred njimi je torej zelo pozitivno obdobje, ki bo prežeto s produktivnostjo in z na stežaj odprtimi vrati. Na njih je, da to obrnejo v svojo korist, zato le pogumno!

Tehtnica

Osebe, rojene v znaku tehtnice, bodo v jesenskem obdobju začutile mir. Prenehale jih bodo preganjati skrbi, ki so se jim že lep čas nalagale. Prav tako bo to obdobje z manj stresa, marsikatera tehtnica pa bo preteklost končno zmogla pustiti za seboj. Sreča bo tokrat na njihovi strani, vse izzive, ki se jim bodo pojavili na poti, pa bodo zmogle in znale razrešiti v svojo korist. To je pravi čas, da začnejo uživati v življenju in zasledovati svoje cilje. Seveda pa si je treba vzeti tudi čas zase, za oddih in morda še za razmislek, če naletijo na kakšno oviro.

Ribi

Z jesenskimi barvami, v katere se odeva narava, v življenje oseb, rojenih v znaku rib, prihaja pridih uspeha. Spremljala jih bo sreča, in to na vseh področjih – na poslovnem in finančnem pa tudi na ljubezenskem. Pomembno pa je, da ničesar ne poskušajo doseči na silo, temveč dovolijo naravni tok dogodkov. To bo obdobje, ki bo kot nalašč za nove začetke pa tudi za nove hobije. Ideje, ki jih gojijo že nekaj časa, bodo uresničljive, le na pravi trenutek je treba počakati.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.