Za druženje s kraljevim parom je treba plačati milijon dolarjev

Magazin 17. Nov 202211:45
Princ Harry, Meghan Markle
Profimedia

Na podelitvi nagrade Ripple of Hope so premožni Američani pripravljeni odšteti milijon dolarjev, da bi sedeli za isto mizo kot princ Harry in Meghan Markle.

Vojvoda in vojvodinja susseška bosta prejela prestižno priznanje, kakršnega je dobil tudi nekdanji predsednik ZDA Barack Obama. Prejela ga bosta na gala večeru Ripple of Hope v New Yorku. Podelitev te nagrade velja za enega najpomembnejših newyorških družabnih dogodkov, organizirana pa je v čast pomembnih posameznikov, ki se ukvarjajo z dobrodelnostjo in prispevajo k boju za spoštovanje človekovih pravic ter skrbi za celotno skupnost.

Princ Harry, Meghan Markle
PROFIMEDIA

Omenjeno priznanje je povezano s skladom senatorja Roberta F. Kennedyja, sicer mlajšega brata nekdanjega ameriškega predsednika Johna Kennedyja. Ustanovljena je bila na spomin na predsednika Kennedyja, ubitega v atentatu leta 1968. Na podelitvi nagrade, ki sta jo v preteklosti (poleg Baracka Obame) dobila tudi Hillary in Bill Clinton ter nekdanji podpredsednik ZDA Al Gore, se zbirajo prispevki za človekoljubne projekte.

Tako ne čudi dejstvo, da so vstopnice za prireditev zelo drage, a hkrati hitro poidejo – številni si namreč želijo biti videni v družbi nagrajencev. Gostiteljica elitnega dogodka bo Kerry Kennedy, nečakinja pokojnega predsednika Johna Kennedyja. Najdražji paket vstopnic stane milijon dolarjev, vključuje pa štiri mesta za mizo, za katero bosta sedela princ Harry in Meghan Markle, poroča Daily Mail. Preostali paketi stanejo od 500.000 dolarjev, vključujejo pa vabilo na sprejem po podelitvi.
Veliko povpraševanje po vstopnicah kaže na to, da so v ZDA odlično sprejeli Harryja in Meghan. Nekateri mediji so zapisali, da sta postala prava ameriška kraljeva družina.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.