Za možem se je izgubila vsaka sled: po enem letu ga je našla in spoznala resnico

Magazin 10. Apr 202410:46 2 komentarja
Ashley McGuire in Charles Withers
Foto: Zajem zaslona/Facebook

Ashley McGuire je postala znana po tem, ko je spletno javnost prosila, naj ji pomaga poiskati moža, da se bo lahko ločila od njega.

Ashley McGuire in britanski kuhar Charles Withers sta v ZDA živela v harmoniji, njuno srečo pa je okronal prihod otroka. Toda ko je bila noseča z drugim otrokom, se je zgodil preobrat.

Whiters se je nenadoma začel nenavadno obnašati. Pred enim letom se je odločil, da družinskega življenja ne želi več, zato je brez kakršnegakoli pojasnila zapustil svojo nosečo ženo in otroka ter odšel neznano kam, piše britanski The Sun.

Ker je McGuire želela, da njuna zgodba dobi epilog, se je odločila poiskati svojega izginulega moža s pomočjo družbenih medijev.

“Moj mož Charles Withers se rad znajde v središču pozornosti, vendar dvomim, da mu bo všeč to,” je McGuire začela svoj zapis, ki ga je objavila na Facebooku.

“Lani, ko sem bila noseča z najinim drugim otrokom, se je odločil, da ne želi več biti mož in oče, zato je postal duh, za katerim se je izgubila vsaka sled. Pustil je za sabo otroka, ki ga ni videl že eno leto, in otroka, ki ga sploh ni spoznal. Preselil se je, spremenil telefonsko številko in ime,” je zapisala ter dodala, da si želi najti moža, da bi se lahko ločila in nadaljevala svoje življenje.

Ashley McGuire in Charles Withers
Foto: Zajem zaslona/Facebook

Mati samohranilka je svojemu partnerju želela vročiti ločitvene papirje, vendar tega ni mogla storiti, saj ga nikakor ni mogla najti.

Zato se je obrnila na uporabnike družbenih medijev, ki so ji pomagali najti kuharskega mojstra v manj kot enem dnevu.

Po tem, ko je njena objava na Facebooku postala viralna, je prejela sporočilo od svojega izginulega moža. Withers pravi, da je pripravljen na pogovor in podpis ločitvenih papirjev.

Spletni detektivi so odkrili, da je kuhar zapustil družinski dom v Massachusettsu ter se preselil v Teksas, kjer uživa v samskem življenju in spretno skriva, da je poročen.

Nekateri od njih celo trdijo, da so se z njim dopisovali na spletnih straneh za zmenke.

McGuire je nedavno v radijskem intervjuju povedala, da si zdaj “želi iti naprej” in pojasnila, zakaj je odstranila svojo viralno objavo na Facebooku.

“Ne želim, da se vrne v naše življenje. Želim samo končati to poglavje in nadaljevati naslednje,” je povedala in dodala, da ne želi narediti svojega moža za sovražnika.

Razkrila je tudi, da bi bila lahko njena objava na Facebooku “veliko hujša”, saj je “zamolčala veliko podrobnosti, ki bi ga lahko postavile v slabo luč”.

“Bila sem zelo milostna. Moj cilj ni bil, da bi mu uničila življenje. Zato sem objavo tudi izbrisala,” je zaključila McGuire.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje