Za ta 3 horoskopska znamenja bo leto 2022 polno izzivov

Magazin 26. Dec 202107:30 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Če lahko verjamemo napovedi astrologov, se bodo ljudje, rojeni v teh treh znakih, prihodnje leto soočali z nekoliko večjimi izzivi.

Pomembno pa je, da poskušajo stvari obrniti sebi v prid in da poskušajo razmišljati dolgoročno. Zvezde napovedujejo pestro dogajanje tehtnicam, levom in vodnarjem. Kaj lahko pričakujejo v prihodnjem letu?

Tehtnica

Za osebe, rojene v tem horoskopskem znaku, bo leto 2022 pravo leto resnice. Pogosto se skrivajo za svojo odmaknjenostjo in neverjetno bistrostjo, a tudi ta “krinka” ne bo več zalegla. Treba se bo soočiti s celotno resnico in posledicami preteklosti. Dobro bo, da temeljito razmislijo o tem, ali bodo vedno povedali vse, kar mislijo, saj bi lahko ljudje v njihovi bližini to napačno razumeli. Malce previdnosti torej vsekakor ne bo odveč pa tudi pozitivna naravnanost bo zagotovo omilila kakšno neprijetnost.

Lev

Leto 2022 naj ne bi imelo prav veliko pozitivnih obetov za tiste, rojene v horoskopskem znaku leva, tako da bo treba malce bolj odločno preskakovati ovire, ki jih prinaša življenje. Obetajo se spremembe na več področjih življenja, ki pa ne bodo nujno zaželene. To leto bodo levi v središču pozornosti, kar jim je sicer pisano na kožo, a izkušnja ni vedno najbolj prijetna. Poleti se bo treba soočiti z realnim stanjem in si postaviti vprašanje, zakaj osebni razvoj ni potekal tako, kot bi lahko, in se soočiti s tem, da bo nekaj treba spremeniti. V letu 2022 bodo levi malce upočasnjeni, a nato se obetajo boljši časi.

Vodnar

V prihodnjem letu bi lahko vodnar našel odličnega prijatelja v levu, saj se bosta soočala s podobnimi težavami. Ljudje, rojeni v znaku vodnarja, bodo imeli srečo, saj jih bo čuval njihov planet, Saturn, ki jim pomaga tudi pri sprejemanju dolgoročnih odločitev, kot so nakup ali gradnja doma, načrtovanje družine, sprememba službe … Slaba plat pa je, da znajo obtičati na mestu, če jim nekaj ni najbolj všeč, in se hitro odzovejo zelo čustveno. Dobro bo, če si zapomnijo nauke in izkušnje iz leta 2022 in jih v prihodnosti pozitivno izkoristijo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!