Za ta horoskopska znamenja je mačka popoln hišni ljubljenček

Magazin 30. Mar 202207:30 0 komentarjev
Moski z macko
Profimedia

Ljudje, ki so rojeni v teh mesecih, so popolni lastniki mačk, pravi astrologija.

Glede na študijo Univerze v Teksasu so ljudje, ki so veliki ljubitelji mačk, po navadi bolj ustvarjalni, bolj filozofski ali nekonvencionalni v primerjavi z ljubitelji psov.

In če gre verjeti zvezdam, tudi nebesno znamenje razkriva, ali ste popoln kandidat za lastnika vsaj ene prikupne kosmatinke ali kosmatinca.

Imajo prav?

Kozorog

Ste vedeli, da imajo tudi živali svoje vladajoče planete? Vladajoč planet mačk je Saturn in Saturn vodi tudi usodo kozorogov. Saturn velja za planet omejitev in odgovornosti. Zato nas mačke nagradijo, ko spoštujemo njihove meje in priznamo njihove talente.

Kozorog ceni konstanto v življenju in ne odneha zlahka, ko si nekaj želi. Zato bo temu zemeljskemu znamenju vedno uspelo pridobiti ljubezen in zaupanje kosmatinke.

Vodnar

Če obstaja horoskopsko znamenje, ki ustreza mački, je to zagotovo vodnar. Tudi vodnarju tradicionalno vlada Saturn in včasih (zlasti tistim, ki jih ne poznajo) delujejo hladni, distancirani in ekscentrični. Ko pa to znamenje nekoga izbere, ga zasuje z brezpogojno ljubeznijo – tako kot mačke.

Vodnar se tudi ne bo nikoli utrudil pri izzivanju svoje mačke skozi ustvarjalno igro in ne moti jih, ko se mačka umakne. Rojeni za lastnika mačke, torej.

Lev

Seveda ne smemo pozabiti na mačke zodiaka. Čeprav levu vlada Sonce – absolutno nasprotje Saturna –, se odlično dopolnjujta: mačke ustvarijo prostor miru in varnosti, ki ga to ognjeno znamenje v svojem turbulentnem življenju zelo potrebuje.

Lev je sicer rad v središču pozornosti, a če bo v svoje srce spustil mačko, bo ta zlahka pritegnila njegovo pozornost. Njegovi najbližji se lahko pripravijo na vsakodnevne poplave fotografij novopečenega lastnika mačke.

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!