Začelo se je najlepše obdobje v življenju Posta Malona

Magazin 22. Jun 202210:00
Post Malone
Profimedia

Ameriški raper Post Malone se je z zaročenko razveselil rojstva prvega otroka. Hčerkica, katere ime ni znano, je na svet prijokala prejšnji mesec.

26-letni glasbeni zvezdnik s pravim imenom Austin Richard Post je veselo novico delil med nastopom v epizodi šova The Howard Stern. Voditelju je povedal, da je poljubil svojo deklico, preden se je pred kratkim odpravil v snemalni studio. Tako je razkril, da je postal očka.

“To pa se je zgodilo potiho … Nismo vedeli, da imaš hčerko, kajne?” je pripomnil voditelj Howard Stern. Post Malone je odgovoril pritrdilno.

Post Malone
Profimedia

Prejšnji mesec je pevec spregovoril za ameriški People o navdušenju nad otrokom na poti. “Navdušen sem nad tem naslednjim poglavjem v svojem življenju. Vedno sem bil žalosten, zdaj pa sem srečen, najsrečnejši, kar sem kdaj bil. Čas je, da poskrbim za svoje telo, svojo družino in prijatelje ter vsak dan širim čim več ljubezni.”

Post Malone je v intervjuju za Apple Music 1 dejal, da je o očetovstvu sanjal vse od malih nog.

V šovu Howarda Sterna pa je povedal, da je njegova dolgoletna punca, katere identiteto skrbno varuje, zdaj njegova zaročenka. Romanco skriva pred radovednimi očmi javnosti.

Vesela novica prihaja kmalu po tem, ko je pevec napovedal prihajajočo turnejo za svoj novi album Twelve Carat Toothache, ki je izšel 3. junija. Četrti studijski album je ustvaril med pandemijo covida-19.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.