Zakaj Amal in George Clooney ne razumeta svojih otrok?

Magazin 09. Okt 202117:46 0 komentarjev
George in Amal Clooney
Profimedia

Hollywoodski zvezdnik in njegova soproga, mednarodna odvetnica za človekove pravice, imata štiriletna dvojčka, punčko Elle in fantka Alexandra.

Sama sta se na lastni koži prepričala, da malčki zelo hitro vpijajo znanje. Družina Clooney ima nekaj nepremičnin, med drugim hišo v kraju Laglio ob italijanskem jezeru Como, kjer vsi štirje preživljajo veliko časa.

S soprogo ne obvladata italijanskega jezika

Ponosni oče se je v pogovoru za portal E Online pohvalil, da sta njegova otroka osvojila veščino, ki je on in Amal ne obvladata – naučila sta se namreč italijanski jezik. “Tekoče govorita italijansko, a Amal in jaz tega jezika ne obvladava. To je precej nelogično,” je dejal George na premieri filma The Tender Bar, ki ga je režiral. Amal pa je malce hudomušno razkrila, da ju George uči nečesa drugega: “Zaenkrat ju uči potegavščin. Videli bomo, kako se bo to razvijalo.” Igralec in režiser je še dodal, da se jima bodo te veščine sčasoma zagotovo izplačale.

Par je med domačini priljubljen

Očitno sta se mala nadobudneža jezika naučila med bivanjem v njihovem italijanskem domu, kjer imajo precej zasebnosti in mir pred radovedno javnostjo. Med domačini sta George in Amal zelo priljubljena, saj jima je zelo mar za okolje, v katerem preživljata svoj čas.

To je George dokazal to poletje v času poplav, ki so konec julija prizadele območje ob jezeru Como, ko je blato zasulo nekaj vasi. Evakuirati so morali 60 prebivalcev, igralec pa je takoj ponudil pomoč. Vaščanom je pomagal čistiti ulice, skupaj z lokalnimi oblastmi je pomagal zbirati finančna sredstva za odpravo škode po naravni ujmi.

George Cloonej z reševalci
Profimedia

George je pravzaprav “antizvezdnik”

Sicer pa George Clooney velja za nekoliko netipičnega hollywoodskega zvezdnika, saj je resnično skromna oseba in v tem duhu z Amal vzgajata tudi svoja otroka.

Dolgo ni bilo znano niti dejstvo, ki je za zvezdnika njegovega formata resda nekoliko nevsakdanje – razkril je, da že vrsto let ne hodi k frizerju, temveč za striženje poskrbi sam, s pomočjo nenavadnega aparata, ki je podoben sesalcu.

V intervjuju za CBS Sunday Morning je dejal, da se sam striže že 25 let. Pred leti si je kupil aparat, ki ga še vedno uporablja. Voditelj oddaje Jimmy Kimmel si je to informacijo dobro zapomnil, tako da je ob naslednjem intervjuju prinesel dve napravi in Georga pozval, naj pokaže svoje veščine, ta pa mu je z veseljem ustregel, vse skupaj pa so zabeležile kamere.

Igralec je razkril še, da pričeske ne ureja samo sebi, temveč je prevzel vlogo družinskega frizerja in skrbi tudi za lase svojih najbližjih. Sicer pa mu noben opravek v zavetju njihovega doma ni tuj. “Pomivam tla, sesam, perem perilo in strižem lase,” trdi George, za katerega njegovi prijatelji trdijo, da je res tak, kakršen se kaže v javnosti, nič kaj zvezdniški in skromen.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!