Zakaj Hailey Bieber ne bo več dajala intervjujev o njiju z Justinom

Magazin 05. Feb 202211:15
Hailey Bieber, Justin Bieber
Profimedia

Hailey Bieber je v novo leto vstopila z novo zaobljubo: 25-letna manekenka je svoji ekipi povedala, da ne bo več dajala intervjujev o svojem osebnem življenju, kar vključuje tudi njeno zakonsko življenje z Justinom Bieberjem.

Kot oboževalci že vedo, sta Hailey in Justin Bieber poročena tri leta, v tem času sta vedno odkrito govorila o svojem odnosu ter naklonjenosti, ki jo čutita drug do drugega. Kljub vsej pozornosti, ki ju dobita od oboževalcev, je Hailey za revijo povedala, da se ji zdi njun odnos razmeroma normalen.

“Za zaprtimi vrati sva res normalna človeka, ki imata mogoče malo neobičajen življenjski slog in kariero. Mislim, da je Justin glede na razsežnost svoje slave zelo normalna oseba, kar je redko. Ni mi všeč, da iz vsake malenkosti, ki jo deliva, nastane popolna zgodba za pridobivanje klikov.”

In čeprav je obljubila, da bo svoje zasebno življenje obdržala karseda zasebno, je oboževalcem, ki se sprašujejo o načrtih para za razširitev družine, razkrila nekaj besed o tem, kaj trenutno menita o tem. “Mislim, da bova v naslednjih letih zagotovo poskusila. Ampak obstaja razlog, da temu rečejo poskus, kajne. Nobena ne ve, koliko časa bo potrebovala za zanositev. Letos zagotovo še ne bova začela delati na tem, saj menim, da bi bilo preveč naporno.”

Hailey, ki je pred kratkim odprla svoj kanal na YouTubu in ustvarja linijo za nego kože, je še dodala: “Ko se ženska poroči, vsi menijo, da najprej pride ljubezen, potem poroka in za njo otrok. Kaj pa vse stvari, ki jih želim doseči v svojem poslu? Nekako sem imela zasidrano v glavi, da si bom takoj po poroki zaželela otroka, da bom želela postati mlada mamica. Potem sem dopolnila 25 let in, glej ga zlomka, še vedno sem mlada.”

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje