Zakaj so člani kraljeve družine dvomili o Williamovi ljubezni do Kate

Magazin 31. Maj 202208:45 > 01. Jun 2022 06:12 0 komentarjev
Kate Middleton in princ William
Profimedia

Vsako intimno razmerje ima vzpone in padce in pri kraljevih parih ni nič drugače.

Princ William in Kate Middleton sta se spoznala kot študenta – na škotski univerzi St. Andrews leta 2001. Leto zatem so se med njima vnele iskrice.

A, kot trdi Andrew Morton, strokovnjak za kraljevo družino, nekateri Williamovi ožji družinski člani sprva njegovega odnosa s Kate niso jemali resno.

princ William in Kate Middleton
Profimedia
Domnevali so, da gre le za študentsko ljubezen, ki bo minila.

Kot je Morton povedal za revijo OK!, na začetku ni nihče pričakoval, da bo romanca med njima trajala še dolgo po zaključku šolanja, saj večina študentskih ljubezni razpade.

In dejansko je bilo po zaključku študija videti tako.

Aprila 2007 je svet šokirala novica, da se je par razšel. Čeprav kraljeva družina razhoda ni želela komentirati, so nekateri viri trdili, da je šlo za sporazumno odločitev.

Strokovnjakinja za kraljevo družino in avtorica knjige The Making of a Royal Romance, Katie Nicholl, je zapisala, da je William dvomil o svoji prihodnosti s Kate. Majati se je začelo leta 2006, ko je postal William tako zaskrbljen za njuno prihodnost, da se je zaupal svojemu očetu princu Charlesu in svoji babici kraljici Elizabeti II. Nichollova trdi, da sta mu kljub razočaranju oba svetovala, naj ne hiti. William naj bi zvezo prekinil kar preko telefona.

Toda na koncu je zmagala ljubezen.

Leta 2008 naj bi bil par spet uradno skupaj. Leta 2010 je William Kate zaprosil za roko.

Kate Middleton in princ William
Profimedia

Očitno pa je bila tudi kraljica odločena pomagati ohraniti zvezo uspešno. Kot je še razkril Morton, je veliko več časa – kot je to storila s Charlesom in Diano – namenila za podporo in negovanje odnosa med Williamom in Kate. “Jasno je, da ne namerava ponoviti te napake,” je dejal, kraljica pa naj bi bila tudi navdušena, da je (Kate) oboževala in ljubila Williama zaradi njega samega, ne zaradi njegovega naziva.

Uporabljeni viri: www.marieclaire.co.uk, www.hellomagazine.com, www.marieclaire.com

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!