Zakonca Kevin Bacon in Kyra Sedgwick sta v daljnem sorodu

Magazin 10. Nov 202215:30
Kevin Bacon, Kyra Sedgwick
Foto: Profimedia

Kevin Bacon in njegova žena Kyra Sedgwick sta poročena 34 let, leta 2011 pa sta izvedela, da sta v sorodu. Še vedno veljata za najmočnejši par Hollywooda.

Igralec Kevin Bacon (64) in Kyra Sedgwick (57) sta poročena 34 let in veljata za najmočnejši par v Hollywoodu. Spoznala sta se leta 1988, igralec pa je neštetokrat poudaril, da sta mu bila v težkih časih glavna opora prav Kyra in njuna družina. Vendar pa takrat igralec ni mogel niti sanjati, da ga z ženo povezujejo ne le globoka in iskrena čustva, ampak tudi sorodstvene vezi. Bacon je namreč leta 2011 z ženo sodeloval v oddaji V iskanju korenin, ko so analize pokazale, da sta bratranca. Resda šele v devetem kolenu, pa vendarle. Kyra je takrat dejala, da zanjo to ni bilo tako veliko presenečenje, kot bi si mislili.

Kevin Bacon, Kyra Sedgwick
Profimedia – Leta 1991 sta Kevin in Kyra skupaj igrala v filmu Pirati.

“Vidiš. Vedela sem! Vedela sem! Vedela sem! Vedela sem! Vedela sem,” je ponavljala. “Vedela sem, da bom v sorodu s Kevinom Baconom, mislim, večina belcev je nekako v sorodu. Iskreno povedano, nisem presenečena. Domnevala sem, da je bil to razlog, da so naju oba testirali. Morala sem se pretvarjati, da sem presenečena,” je dejala v oddaji. To spoznanje pa ni niti malo vplivalo na njun zakon in par je ostal skupaj. “Vse je  v redu, dokler dva nista najbližja sorodnika.” V isti oddaji je Kevin Bacon izvedel tudi, da je potomec kralja Edvarda I., da je Brad Pitt njegov daljni bratranec, prav tako Barack Obama.

Kevin Bacon, Kyra Sedgwick
Profimedia

Svojo zakonsko idilo pa Kyra in Kevin živita še naprej. Ona pogosto poudarja, da o skrivnosti njune ljubezni ne bi smeli spraševati slavnih. Ima samo dva nasveta. “Ne prepirajte se in ne imejte ljubezenskih afer. Monogamija je nekaj povsem jasnega. Midva sva se poročila, ko sem bila zelo mlada, in imela sva pravzaprav veliko srečo. Ostati poročen tako dolgo ni lahko in zahteva veliko trdega dela. Nimava sanjskega zakona … samo poskušava delati na tem. S Kevinom greva na večerjo, si ogledava film, se ljubiva … in to je čudovito. Če ne, bosta dovolj le seks in večerja. Ne vem, kako mu to uspe, ampak ob njem se vedno počutim kot najlepša pa tudi edina ženska v sobi, ” pravi igralka.

Sosie, Travis Bacon
Profimedia – Sosie in Travis Bacon.

“Čas, ko sem bil čisto na dnu, je čas, ko sem spoznal svojo ženo. Dobila sva dva otroka, zgodile so se dobre stvari. To mi je dajalo moč,” pravi Kevin. Tudi Kyra ni skoparila s komplimenti na račun moža. ”Če bi mi kdo rekel, da bom pri 22 letih spoznala moškega, s katerim se bom poročila in z njim imela otroka, bi mu rekla, da je nor. Ko Kevin vstopi v sobo, me še vedno pusti brez besed, srce mi hitreje bije in pomislim, kako lep je,” je povedala igralka, ki ne skriva čustev do moža. Mimogrede, eno leto po poroki se je Kyri in Kevinu rodila sin Travis (33) in leta 1992 še hči Sosie Ruth (30), ki je danes tudi igralka. Zakaj je njun zakon v nasprotju z drugimi hollywoodskimi uspešen, je Kira pojasnila z besedami, da sta si obljubila, da se ne bosta zapustila, ne glede na to, kakšne težave ju doletijo, po drugi strani pa veliko veliko pozornosti posvečata svoji štiričlanski družini pa tudi samemu zakonu, ki je bil prioriteta, saj sta imela redne romantične zmenke le v dvoje. “Ona je ljubezen mojega življenja, to sem takoj vedel,” je priznal Kevin.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.