Žalostni izraz Bena Afflecka postal viralni hit

Magazin 07. Feb 202310:22
Ben Affleck
PROFIMEDIA

Med smejočimi obrazi zvezdnikov na nedeljski podelitvi glasbenih nagrad grammy je izstopal igralec Ben Affleck. Njegov trpeči izraz na obrazu je na družbenih omrežjih hitro postal viralen.

Nedeljske podelitve glasbenih nagrad grammy se je udeležila ameriška zvezdniška smetana. Med gosti sta bila tudi sveže poročena Jennifer Lopez in Ben Affleck, a je slednji s svojim mrkim izrazom na obrazu priklical precejšnjo pozornost javnosti in postal vsebina za material mnogih zapisov in šal na družbenih omrežjih.

Preberite še: Beyonce se je zapisala v zgodovino grammyjev, album leta Harryju Stylesu

Vsakič, ko je igralca in režiserja med podelitvijo posnela kamera in so se drugi udeleženci zabavali, plesali in smejali, je Affleck izgledal brezizrazen, žalosten ali pa je imel v najboljšem primeru kisel nasmeh na obrazu.

Kot so med drugim zapisali uporabniki Twitterja, je Affleck videti, kakor da mu je zmanjkalo socialne baterije; kakor petnajstletnik, ki ga starši na silo zvlečejo s seboj na nek dogodek; ter kakor da bi ga šef v petek nepričakovano poklical na sestanek.

Četudi je nekatere Affleck zabaval, pa so drugi uporabniki Twitterja hitro stopili na njegovo stran, češ da se je igralec v preteklosti zdravil zaradi odvisnosti z alkoholom, zaradi česar ga lahko takšne in podobne prireditve, na katerih je obkrožen z alkoholnimi pijačami, spravljajo v nelagodje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar