Žan Serčič, trenutno naš najbolj vroč glasbenik, z novo pesmijo Naj me vzame

Magazin 11. Jun 202208:30 > 09:00 0 komentarjev
Žan Serčič
Marko Delbello Ocepek

Eden najbolj vročih domačih glasbenih avtorjev in izvajalcev Žan Serčič po veliki uspešnici Zadnja noč, ki je le na YouTubu zabeležila že skoraj 700.000 predvajanj, predstavlja novo latinsko romanco Naj me vzame.

Z Žanom Serčičem so Slovenke končno spet dobile pevca, po katerem lahko hrepenijo – in to sploh ni omejeno le na najstnice. Za kar pa seveda ni zaslužen le njegov privlačen videz, ampak tudi izjemna karizma in vedno daljši niz hitov. Po Čudežih, Snežinkah, Rada in predvsem Zadnji noči, s katero je dokončno napovedal pohod na vrh, pošilja Žan v eter in splet nov nalezljiv odmerek strastnih latino ritmov in mediteranskega melosa v bolj veselo obarvani skladbi Naj me vzame.

Žan Serčič
Erazem Gliha

Pri loščenju glasbenih detajlov mu je spet priskočil na pomoč še en kralj radijskega etra iz zadnje vrste, Krešimir Tomec, skupaj pa sta ustvarila poletni hit, ki se bo s svojo melodijo in čustvenim besedilom zagotovo zasidral v srca oboževalcev. ”Nadaljujem zgodbo, ki sem jo začrtal z Zadnjo nočjo, ostajam v popu, prežetem z latinskim temperamentom, a Naj me vzame je vseeno bolj vesela pesem,” pravi Žan in dodaja: “Navdih zanjo se skriva v neizživeti ljubezni, ki ima še zadnjo priložnost, da ji uspe.”

Žan Serčič
Erazem Gliha

To je bilo tudi izhodišče za scenarij videa, ki pesem predstavi v vsej njeni veličini. Tudi tukaj se zasedba od zadnjega projekta ni spremenila: režijo podpisuje Rok Maver, potem ko nas je pri Zadnji noči lovil na čare zapeljive plesalke, pa v zgodbi, umeščeni v in ob idilični dvorec Štatenberg, stavi na strastni ljubezenski trikotnik, humor in kup znanih obrazov. 

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.