Zaradi bogate dedinje je Brooklyn Beckham podpisal predporočno pogodbo

Magazin 10. Apr 202210:00 0 komentarjev
Beckham
Profimedia

Bogata naslednica Nicola Peltz je tista usodna ženska, zaradi katere je najstarejši sin Davida Beckhama izgubil glavo. Ker je bogata dedinja, pa je moral Brooklyn Beckham podpisati predporočno pogodbo …

Oče 27-letnice Nicole Peltz je nesramno bogati ameriški podjetnik Nelson Peltz. Preizkusila se je že v manekenstvu in igralstvu, pa čeprav je denar pri njej postranskega pomena, saj ima na računu že 65 milijonov dolarjev. Poroka je bila v Palm Beachu na Floridi, na posestvu družine Peltz, vrednem 124 milijonov dolarjev, ki obsega več kot 4000 kvadratnih metrov in se nahaja tik ob oceanu.

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz
Profimedia

Nicole je ena od osmih otrok, ki jih ima Nelson iz zakona z nekdanjo manekenko Claudio Heffner (oba na sliki). Skupaj sta bila kar 37 let, nato pa sta ugotovila, da je bolje, če se razideta. Nelson je bil že dvakrat poročen, a informacije o tem, kdo so njegove bivše žene, ni znano.

Nelson Peltz, Claudia Heffner
Profimedia

Oče bodoče neveste je zelo močan poslovnež in leta je pametno vlagal in širil svoj poslovni imperij. Danes je njegova vrednost ocenjena na 2,3 milijarde dolarjev. Nelson je predsednik ameriške verige hitre prehrane The Wendy’s Company in član upravnega odbora ameriškega velikana za distribucijo hrane Sysco. Vlagal je tudi v podjetja, kot so Heinz, Domino’s Pizza, Tiffany & Co. in družba pijač Snapple.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!