Zaročena Kristen Stewart: ”Zgrabila je priložnost in mi uresničila vse želje!”

Magazin 05. Nov 202116:45 0 komentarjev
kristen stewart
Profimedia

Igralka Kristen Stewart je rekla "da" in se zaročila s svojim dekletom Dylan Meyer, s katerim je v zvezi dve leti. Poroke si je želela že dobro leto in tudi povsem odkrito povedala, kakšne zaroke si želi. Meyer je pri tem ni razočarala.

Kristen Stewart, ki je zaslovela s filmi Somrak, je rekla “da” svojemu dekletu Dylan Meyer. 31-letna lepotica je novico sporočila, ko je na oddaji Howard Stern promovirala svoj novi film Spencer, v katerem igra princeso Diano. “Želela sem si, da me zaprosi, zelo nazorno sem ji povedala, česa si želim, kar je Dylan do potankosti uresničila! Poročili se bova, končno se bo zgodilo,” je napovedala.

kristen stewart
Profimedia

Ljubljenka paparacev na rdeči preprogi je opisala zaroko: ”Sploh nisem bila prepričana. Ni namreč samoumevno, da sem ravno jaz tista prava. Ko sta v igri dve dekleti, nikoli ne veš, kdo bo odigral katero vlogo. A midve ne razmišljava o tem. Samo zgrabila je priložnost in uresničila mojo željo. Bilo je resnično ljubko.«

Kristen je že pred enim letom dejala, da se želi poročiti z Dylan in razmišlja, kako bi jo zaprosila. Glavna igralka v biografskem filmu o princesi Diani je s partnerico dve leti. Prvič sta se srečali pred šestimi leti, nato pa se sta ponovno vzpostavili stike leta 2019. Dylan Meyer je avtorica in igralka, znana je po vlogah v filmih Moxie (2021), Rock Bottom (2019) in Miss 2059 (2016).

kristen stewart
Profimedia

“Dan, ko sem jo spoznala, je vse postalo tako nepredvidljivo. Spraševala sem se, kje sem bila do zdaj in kako je mogoče, da je še nisem poznala. Čeprav je živela v Los Angelesu nekje vzporedno z mojim življenjem, se nikoli nisva zbližali,” je zaupala Stewart.

Obraz modne hiše Chanel je bila pred tem v zvezi s supermodelom Stello Maxwell, Saro Dinkin, St Vincentom, Alicio Cargile, Rupertom Sandersom, Robertom Pattinsonom, Michaelom Angaranom in pokojnim Antonom Yelchinom. Kalifornijska domačinka se je julija 2012 znašla na naslovnicah tabloidov, ko se je razvedelo, da je prevarala soigralca iz filma Somrak, Pattinsona, z režiserjem filma Sneguljčica in lovec, Sandersom.

kristen stewart
Profimedia

Potem ko je dokončno končala razmerje s Pattinsonom, je začela razmerja z ženskami. Leta 2020 je za revijo InStyle povedala, da se počuti pod pritiskom, ker jo označujejo za lezbijko. “Ko sem se prvič pojavila z dekletom, so me takoj vprašali, ali sem lezbijka. In to pri le 21 letih. Nihče ni pomislil, da bi lahko take izjave prizadele ljudi, s katerimi sem bila. Ne ker bi me bilo sram, da sem lezbijka, ampak zato, ker se nisem marala predstavljati javnosti. Zdelo se je kot takšna tatvina,” je odkrito povedala.

Filmska igralka je priznala tudi, da ne mara razlagati o svojem ljubezenskem življenju. “Obstaja prepričanje, da si kot zvezdnik dolžan deliti zasebnost, a meni to ni blizu. In zdi se, kot da sem nehvaležna, a pravzaprav se mi zdi čudno predstavljati se pred celotno javnostjo,” je še dodala.

Kristen Stewart
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!