Zdravko Čolić v nakup luksuznega stanovanja na Zlatiborju

Magazin 21. Jan 202208:03 > 08:20
Zdravko Čolić
Žiga Živulović jr./Bobo

Balkanski zvezdniški pevec Zdravko Čolić se je odločil za nakup nepremičnine s pogledom na Zlatibor. Luksuzni objekt se še gradi, po napovedih pa bo eden najmodernejših v tistem delu Srbije.

Royal Gardens Zlatibor je kompleks luksuznih stanovanj, ki trenutno rastejo nad mestom Zlatibor. Po poročanju srbskih medijev se je za nakup stanovanja v tem kompleksu odločil tudi balkanski zvezdnik Zdravko Čolić.

Po navedbah investitorjev v Royal Gardens Zlatibor bo to prvi kompleks s štirimi nivoji podzemnih garaž, imel pa bo tudi veliko restavracijo, recepcijo, otroško igrišče in heliport na strehi.

Čolić in drugi kupci bodo lahko uživali v kar dveh spa centrih – eden bo na vrhu objekta, tako pa bodo imeli razgled na gorska pobočja. Načrtujejo tudi bazen s steklenim dnom, “edinstven v Evropi”.

Ponudba vključuje tudi najsodobnejšo telovadnico na več kot 200 kvadratnih metrih, ponujajo pa tudi krio terapijo. Po poročanju Informerja naj bi prav možnost koriščenja hiperbaričnih komor bil eden glavnih razlogov, da se je pevec odločil za nakup stanovanja v tem kompleksu, saj jih redno uporablja.

Prodaja se več kot 500 stanovanj – v ponudbi so tudi razkošna podstrešna stanovanja z zasebnimi masažnimi bazeni na terasi in savno.