Že poznate največji trend torbic te jeseni, ki ga obožujejo vsa modna dekleta?

Magazin 26. Sep 202213:30
Torbica
Profimedia

Torba v motorističnem slogu bo eden od velikih trendov prihajajoče sezone.

Nova sezona je tik pred vrati, z njo pa prihaja tudi nov val trendov. Če je nekaj značilno za oblikovalske stave za sezono jesen-zima 2022/23, so to motoristični detajli. In ta estetika se je na modnih brveh pojavila v velikem številu (od Balmaina do Diorja in Davida Kome).

Usnjene jakne, kombinezoni in škornji z debelim podplatom. Obstaja pa tudi dodatek, ki je bil večkrat viden na modnih revijah in ki ima dobre možnosti, da postane absolutni trend: motoristične torbice.

Motoristična torba, za katero so značilni črna barva, detajli z zakovicami in verige, je že več sezon priljubljena pri generaciji Z. Zlasti nad modelom Rock blagovne znamke Zadig et Voltaire najmlajša dekleta neumorno vzdihujejo. Torba, ki je postala ikona francoske blagovne znamke in ki ima različne velikosti in različice, vendar ima skupni imenovalec: zadrgo in dve odstranljivi verižici.

Od Diorja do Isabel Marant in Balenciage, vse znamke so si enotne glede torb z motorističnim vzorcem, kar potrjuje, da bo to eden od velikih trendov prihajajoče sezone.

Najboljša stvar? Motoristična torba v različici mini ali XL lahko zaradi svojega kul in trendnega videza okrepi vsak slog. Da, to je torba, ki bo v prihodnjih mesecih prav gotovo veliki hit.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.