Zelo uporaben trik modnih stilistov, da oblačila ne drsijo z obešalnikov

Magazin 14. Jan 202209:001 komentar
Delite:
oblačila na obešalnikih
Foto: Profimedia

Se vam parajo živci vsakič, ko po garderobni omari pobirate oblačila, ki so zdrsela z obešalnikov? Modni stilisti imajo za to nadlogo prav zanimivo in zelo enostavno rešitev!

Če imate radi pregledno in urejeno garderobo, vam je verjetno najbolj pri srcu tisti del, kjer lahko oblačila enostavno obesite in s tem poskrbite, da je vse na dosegu roke, hkrati pa oblačila, ki visijo, niso preveč pomečkana.

Ob uporabi obešalnikov pa smo se že vsi srečali s težavo, da oblačila, če so ti gladki, bodisi leseni ali plastični, ki nimajo zatičev, z njih pogosto drsijo, še zlasti tista, ki imajo naramnice ali trakove namesto rokavov.

oblačila na obešalnikih
Foto : Profimedia

Nobene potrebe ni, da bi kupovali nove obešalnike, našli smo namreč odličen trik, zaradi katerega se med preoblačenjem ne boste nikoli več razburjali. Da bi rešili svoja oblačila pred dnom garderobne omare, potrebujete samo navadne elastike.

Kako točno to storite, si lahko pogledate v sledečem videu:

Tako zelo preprosto je! Elastike enostavno ovijete okoli obeh stranic obešalnika in oblačila bodo ostala na mestu.

Ta trik bo še zlasti koristil pri kombinaciji gladkih lesenih obešalnikov in finih pletenin s širokimi ovratniki ter, kot smo že omenili, pri oblekah in topih z naramnicami ali zelo širokimi izrezi in dekolteji.

oblačila na obešalnikih
Foto : Profimedia
Komentari

Vaš komentar