Žena Davida Bowieja: “Če obstaja posmrtno življenje, želim videti svojega moža”

Magazin 03. Nov 202210:30
Iman
Profimedia

Da prava ljubezen nikoli ne umre, dokazuje nekdaj uspešna manekenka Iman, žena zdaj pokojnega glasbenega zvezdnika Davida Bowieja.

Čeprav je njen ljubljeni mož umrl pred več kot 6 leti, Iman pravi, da nanj misli vsak dan in vsako minuto.

67-letna manekenka, ki se je leta 1992 poročila s pevcem, je v sredo v radijski oddaji SiriusXM Today Show povedala, da upa, da ga bo spet videla. “Če obstaja posmrtno življenje, bi rada spet videla svojega moža. To je tisto, kar si želim.”

“Od prvega tedna po Davidovi smrti nosim ogrlico, na kateri je njegovo ime,” je dejala Iman in dodala: “Ves čas mislim nanj.”

V enem izmed drugih intervjujev je povedala, da jo moti, kadar ljudje Bowieja imenujejo njen pokojni mož. “Ne recite mojemu možu pokojni. On ni moj pokojni mož. On je moj mož. In vedno bo!”

O njuni veliki ljubezni je v preteklosti še povedala: “Če imaš srečo, boš doživel kaj takega … To je sreča in jaz sem imela srečo.”

Iman
Profimedia

Paru se je v dolgem in srečnem zakonu rodil hčerka Alexandria Zahra Jones, ki je zdaj stara 22 let.

Iman
Profimedia

Ikonični roker je 10. januarja 2016 pri 69 letih umrl za rakom na jetrih. Njegova smrt je pretresla svet. Znan je bil po uspešnicah Lady Stardust, Seven Years in Tibet, Space Oddity, Let’s Dance, Life On Mars?, Lazarus …

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.