Zendaya in Tom Holland: Zaljubljenca v New Yorku

Magazin 21. Feb 202210:00 0 komentarjev
Tom Holland, Zendaya
Profimedia

Mlada zvezdnika Tom Holland in Zendaya trenutno preživljata dni v New Yorku, kjer Tom opravlja promocijske obveznosti za svoj novi film, akcijsko pustolovščino Uncharted.

Ko sta pred dnevi v večernih urah zapuščala hotel, so ju v zasedi čakali paparaci, ki jim je lepi parček končno uspelo ujeti z roko v roki. Govorice, da sta soigralca iz Spider-Mana romantično povezana, sicer krožijo že od lanskega julija.

Zendaya, izjemna v vlogi najstniške odvisnice Rue v seriji Evforija, je nosila temno sivo srajčno obleko s pasom, Holland pa je bil eleganten v sivi obleki in črnem puliju. Oba sta bila tudi zgledno opremljena z zaščitnimi maskami.

Tom Holland, Zendaya
Profimedia

25-letnica je že v času promocijske turneje za Spider-Man: Ni poti domov konec lanskega leta povedala, da sta si bila s prav tako 25-letnim Tomom v veliko oporo pri spopadanju s slavo, ki jo s sabo prinese nastop v tako priljubljeni franšizi.

“Mislim, da nekoga najbolj podpreš tako, da si preprosto tam zanj. Mislim, da moraš včasih biti ta oseba, ki se ji lahko izpove, ki ga posluša,” je razmišljala na glas in povedala, da je imela sama srečo, ker ni zaslovela čez noč, saj je del hollywoodske zabavne industrije že od otroštva.

Zendaya, Tom Holland
Profimedia

Za Hollanda – tudi on je sicer že imel nekaj igralskih izkušenj, predvsem z odrskih desk na Otoku, od koder prihaja – je bilo drugače, saj se mu je življenje z vlogo Spider-Mana obrnilo na glavo, je še povedala in dodala, da mu z veseljem pomaga tako, da črpa iz svojih izkušenj.

Dan po večernem izhodu s Tomom so Zendayo opazili med nakupovanjem v trendni soseski SoHo, kjer se je ustavila v butiku luksuznega nakita Bvlgari.

Zendaya
Profimedia

Nato sta si s Hollandom v družbi prijateljev – tudi Zendayine soigralke iz Evforije Hunter Schafer – ogledala še tekmo ameriškega nogometa.

Zendaya, Tom Holland
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!