Zendaya in Tom: Ne skrivata se več

Magazin 27. Okt 202117:30 > 17:59 0 komentarjev
Zendaya, Tom Holland
Profimedia

Že vrabci na strehah čivkajo, da se med soigralcema iz Spider-Mana, 25-letnima Tomom Hollandom in Zendayo, nekaj plete, zdaj pa je njuno romanco "razkrinkal" še Timothee Chalamet.

Tom Holland je po londonski premieri ZF-spektakla Dune: Peščeni planet, ki je že na ogled tudi v slovenskih kinematografih in v katerem v eni osrednjih vlog nastopa Zendaya, na Instagramu objavil njeno sliko z rdeče preproge in pripisal le “Dune” ter dodal emotikon z očmi v obliki srčkov.

Zendaya, ki je na omenjeni rdeči preprogi očarala v beli toaleti hiše Rick Owens, je objavo komentirala le z emotikonom, ki izraža ganjenost.

Zendaya
Profimedia

Potem ko sta se več let izmikala potrditvi romance, se je lepi par, ki se ga je prijela skovanka Tomdaya, to poletje v javnosti večkrat pokazal skupaj, ameriški paparaci so ju denimo ujeli med poljubljanjem v Tomovem avtu.

Očaral jo je s karizmo in toplino

Skupaj sta se udeležila tudi poroke skupnega prijatelja v avgustu, v pogovoru za revijo InStyle pa je Zendaya pred kratkim Toma opisala kot izjemno karizmatičnega ter dodala, da se v njegovi družbi lahko vsak počuti dobro, se z njim nasmeji in poklepeta.

Te dni pa je soigralko in dobro prijateljico v sproščenem prijateljskem pogovoru ob promociji filma Dune, v katerem nastopata skupaj, v zadrego spravil tudi Timothee Chalamet. Na vprašanje, kdo je Zendayina slavna simpatija, je izstrelil: “Tole je pa lahko: Tom Holland!”

Tomdaya se na platna skupaj vrača 17. decembra v novem filmu o superjunaku v pajkovi podobi Spider-Man: No Way Home.