Zendaya je kraljica rdeče preproge, oglejte si njene najlepše videze

Magazin 28. Sep 202121:30
moda
Profimedia

Zendaya s svojimi izbranimi kombinacijami ves čas dokazuje, da na rdeči preprogi ne zna zgrešiti. Poglejte, s katerimi je najbolj navdušila.

Rdeča preproga je vedno mesto, ki sproži razprave o modnih odločitvah svetovnih zvezdnikov. Priljubljena igralka Zendaya je ena izmed tistih, ki na pomembnih dogodkih običajno postrežejo z dovršenim videzom. V zasebnem življenju preprosto in vsakdanje oblečena zvezdnica nas je v začetku septembra s stajlingi navduševala v Benetkah, njena modna kartoteka pa obsega številne nepozabne videze.

Priljubljena igralka svoje videze na rdeči preprogi ustvarja v sodelovanju s svojim dolgoletnim stilistom Lawom Roachem.

1. Met Gala 2018

Tema dogodka Met Gala 2018 je združevala religijo in modo. Zendaya je na dogodku nosila kreacijo znamke Versace v slogu Ivane Orleanske.

moda
Profimedia

2. Premiera filma Spider-Man

Na premieri enega od njenih najuspešnejših filmov je priljubljena igralka nosila kreacijo znamke Armani Prive. Celoten videz je navdihnil prav film Spider-Man.

moda
Profimedia

3. Podelitev nagrad Zlato globus 2016

Pred petimi leti je Zendaya na podelitvi nagrad Zlati globus nosila obleko znamke Marchesa, ki jo je skrajšala za večerno zabavo.

moda
Profimedia

4. Podelitev nagrad Emmy 2019

Na podelitvi nagrad Emmy je Zendaya nosila presunljivo kreacijo Vere Wang v emeraldno zeleni barvi.

moda
Profimedia

5. Podelitev oskarjev 2021

Na seznam najlepše oblečenih večera podelitve oskarjev se je Zendaya uvrstila z živo rumeno obleko modne hiše Valentino.

moda
Profimedia

6. Beneški filmski festival 2021

V začetku meseca je Zendaya na rdeči preprogi pred premiero filma Dune nosila spektakularno kreacijo modne hiše Balmain.

moda
Profimedia

7. Zabava GQ moški leta 2018

Na dogodku revije GQ je Zendaya nosila večbarvno kreacijo znamke Ralph and Russo.

moda
Profimedia

8. Met Gala 2019

Temo dogodka Met Gala 2019, ki je bila v grobem prevodu pretiravanje, je Zendaya interpretirala z obleko po vzoru pepelke. Kreacija je delo oblikovalca Tommyja Hilfigerja.

moda
Profimedia