Zendaya: Spet bo manjkala na Met Gala, a ima dober izgovor

Magazin 26. Apr 202217:30 0 komentarjev
Zendaya
Profimedia

Zvezdnica serije Evforija in kraljica rdečih preprog Zendaya je sporočila, da bo že tretje leto zaporedoma manjkala na modnem spektaklu Met Gala.

“Žal mi je, da moram razočarati oboževalce, a takrat bom delala. Vaša punca mora delati in snemati filme. Zato vam lahko le zaželim vse najboljše,” je pred dnevi povedala na promocijskem dogodku za v uvodu omenjeno HBO-jevo serijo.

Razkrila je, da bo v bližnji prihodnosti namesto sprehodov po rdečih preprogah igrala tenis, saj njen prihajajoči film Challengers sledi s tenisom zaznamovanemu ljubezenskemu trikotniku – trenerki Tashi (Zendaya) in dvema igralcema, njenemu možu in njenemu nekdanjemu fantu, med pripravami na turnir.

Romantično dramo režira iskani Luca Guadagnino (Pokliči me po svojem imenu), v osrednjih vlogah moških iz življenja Zendayinega lika pa se predstavljata Josh O’Connor in Mike Faist.

“Se pa gotovo nekega dne vrnem,” je Zendaya sklenila na temo modnega dogodka v newyorškem Metropolitanskem muzeju in obljubila, da se bo za oboževalce potrudila na druge načine.

Nazadnje je 25-letnica Met Gala obiskala leta 2019, ko je modne poznavalce navdušila v obleki, navdihnjeni s Pepelko, ki je spreminjala barve – z malce pomoči čarobne paličice njenega stilista Lawa Roacha.

Zendaya, Law Roach
Profimedia

Modni spektakel bo letos 2. maja, tokratna tema, ki naj bi jo upoštevali slavni obiskovalci, pa je, podobno kot lani, posvečena Ameriki in njenim modnim presežkom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!