Ženska, ki jo Rade Šerbedžija ljubi že 30 let

Magazin 31. Okt 202109:33 > 09:44 7 komentarjev
Rade Šerbedžija in Lenka Udovički
Beogradsko dramsko pozorište/Instagram

Gledališki, TV in filmski igralec Rade Šerbedžija je že tri desetletja poročen z režiserko Lenko Udovički. Pred kratkim je spregovoril o tej 30-letni ljubezni.

Odkar sta se igralec Rade Šerbedžija in režiserka Lenka Udovički leta 1990 spoznala v Subotici, je bilo jasno, da sta ustvarjena drug za drugega. Poročila sta se, ko je bil on star 43 let, ona pa 23 let. Šerbedžija je letos, ob obletnici poroke, ženi poslal čustveno sporočilo.

“Menjala sva mesta in države. Imava tri otroke. Na najlepšem otoku v Jadranskem morju sva naredili gledališče. Imava čudovito družino. Tudi pravih prijateljev imava dovolj. In še vedno se drživa za roke,” je igralec zapisal na na Facebooku.

Spregovoril pa je tudi o skupni poti. “Še vedno imam 30 let. Z njo ni nikoli dolgčas. Lenka ne hodi na moje koncerte, zaradi mene ima tremo. Ni živčna, ko igram, ampak ko pa pojem,” besede Šerbedžija povzema portal Showbuzz.

Ko sta se spoznala, Lenka Udovički ni bila navdušena nad priljubljenostjo 20 let starejšega Šerbedžija. “Vedno so mi bili všeč moški, ki so starejši od mene, ki imajo več življenjskih izkušenj. Vse je potekalo zelo hitro, čeprav nisem pričakovala, da se bo to razvilo v ljubezensko razmerje,” je povedala Udovički.

Lenka Udovički, rojena v Beogradu, je svetovno znana gledališka in operna režiserka ter igralka. Je umetniška vodja Brionskega gledališča Ulysses in soustanoviteljica oddelka za igro na univerzi na Reki.