Znane Slovenke so navdušene nad rdečo

Magazin 12. Sep 202107:00 0 komentarjev
šminka
Profimedia

V vsaki modni sezoni občudujemo nove kombinacije vzorcev in barv, a zdi se, da so nekatere barve vedno priljubljene in da pravzaprav nikoli ne gredo iz mode.

Med takimi je zagotovo rdeča barva, ki velja za toplo, pozitivno in spodbudno barvo, ki nas motivira, nam daje energijo in moč. Prav tako velja za barvo, s katero izražamo ljubezen. Nič nenavadnega ni, če radi nosite oblačila in dodatke v tej barvi, kar dokazujejo tudi znane Slovenke. V zadnjem času se je marsikatera odločila prav zanjo.

Voditeljico oddaje Dobro jutro, Ano Tavčar Pirkovič, so gledalci lahko občudovali v lepi, lahkotni in poletni rdeči obleki na preklop. Z obleko je uskladila tudi ličila in lak na nohtih, oboje je bilo v podobnih, toplih tonih. Obleko je dopolnila z elegantnimi sandalami, vse skupaj pa je ustvarilo nadvse eleganten vtis.

Pred kratkim se je za rdečo obleko odločila tudi priljubljena pevka Saša Lendero, ki jo je izbrala za posebno priložnost – nastopila je namreč na dobrodelnem koncertu društva Viljem Julijan. Njena obleka je asimetrična in deluje večplastno, okrasila pa jo je s širokim, srebrnim pasom. K tej elegantni kreaciji se odlično podajo sandale z bleščicami.

Ljubiteljica rdeče barve je prav tako pevka in podjetnica Rebeka Dremelj, saj je za svoje počitnice na Maldivih izbrala zanimivo tuniko na preklop iz zračnega materiala, ki deluje nadvse udobno. K njenim temnim lasem se ta barva lepo poda, v njej je prišla do izraza tudi njena poletno zagorela polt.

Modna poznavalka in televizijska voditeljica Lorella Flego je za festival Melodije morja in sonca izbrala zares čudovito večerno rdečo obleko, katere zgornji del je naguban in spominja na morske valove. Z barvo obleke je uskladila tudi večerni make-up in ustnice poudarila z rdečo šminko.

Z rdečimi dodatki (rutami, šali, torbicami) lahko popestrimo in poživimo svoje vsakdanje videze, za družabne priložnosti pa si lahko omislimo rdeč lak za nohte in ga kombiniramo z rdečo šminko. Malce barve zagotovo popestri življenje, še zlasti če je to barva, ki nam da energijo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!