Zvezdnica serije Wednesday z več kot 15 milijoni novih sledilcev

Magazin 13. Dec 202210:15
Jenna Ortega
Profimedia

Priljubljenost Netflixove serije Wednesday je glavni zvezdnici Jenni Ortega prinesla na milijone novih sledilcev.

Teh se je v desetih dneh nabralo več kot deset milijonov. 20-letna igralka je imela 9,4 milijona sledilcev na dan, ko je Netflix prejšnji mesec premierno predstavil serijo, poroča Pop Crave. Trenutno pa se lahko pohvali z osupljivimi 24,5 milijona sledilcev (in številka narašča iz dneva v dan).

Tabela, ki prikazuje njeno rast na družbenih omrežjih, kaže, da si je prislužila več kot milijon sledilcev v samo 24 urah.

Ortega nastopa kot Wednesday Addams v novi različici dogodivščin družine Addams, kot jo vidi režiser Tim Burton. 

Ob hitrem vzponu slave je Ortega pred kratkim priznala, da se še vedno prilagaja pritiskom, ki jih prinašajo mnenja drugih. “Do sebe sem zelo kritična, kar lahko uniči tudi mojo samozavest,” je dodala v intervjuju za ameriški People.

Jenna Ortega
Profimedia

Priznala je, da ji je omenjena vloga pisana na kožo. “Ljudje mi govorijo, da sem ji podobna že od šestega leta. In imam precej črn smisel za humor.” Morala je narediti nekaj sprememb v svojem vedenju, da je dobila vlogo. 

Ortega je spregovorila tudi, kako je bilo sodelovati s Christino Ricci, igralko, ki je pred 30 leti nastopila v vlogi Wednesday Addams. “Bilo je res zastrašujoče, ker jo zelo spoštujem kot igralko. In ko sem bila oblečena, kot je bila pred 30 leti ona, mi je bilo nekoliko nerodno. Ampak počutila sem se varno ob njej. Je zelo velikodušna igralka.”

Christina Ricci v seriji nastopa v vlogi učiteljice Wednesday Addams, v seriji pa nastopajo še znani obrazi, kot so Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie

Jenna Ortega
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.