Zvezdnice, ki so rodile svoje “kopije”

Magazin 23. Okt 202207:12 0 komentarjev
Cindy Crawford in Kaia Gerber
PROFIMEDIA

Če primerjamo fotografije slavnih dam in njihovih hčerk, so podobnosti med njimi neverjetne.

Ko se rodi otrok, v vsaki družini sledijo debate, komu je bolj podoben. To se skozi leta spreminja, vsak sorodnik oziroma prijatelj vidi drugače. Se pa zgodi tudi, da je podobnost tako očitna, da mnenja niti ne morejo biti deljena. In tako je v primeru nekaterih zvezdnic, za katere se zdi, da so res rodile svojo kopijo.

Ameriška igralka Marcheline Bertrand, ki je mogoče bolj znana neki starejši generaciji, je denimo rodila zdaj resda bolj slavno hčerko Angelino Jolie. Njen oče je igralec Jon Voight in lahko rečemo, da so materini geni v tem primeru res prevladali.

Angelina Jolie in Marcheline Bertrand
PROFIMEDIA/Marchelinebertrand/YOUTUBE

Izredno podobni sta si tudi igralka Reese Witherspoon in njena hčerka Ava Phillippe. Avin oče je igralec Ryan Phillippe, ki pa tudi sam mora priznati, da je hčerka presunljivo podobna njegovi bivši ženi.

Reese Witherspoon in hčerka Ava
PROFIMEDIA

Kaia Gerber se je v svet manekenstva prebila zaradi podobnosti z mamo Cindy Crawford (fotografija na vrhu članka) tako kot Lily Rose Depp, ki je neverjetno podobna materi Vanessi Paradis (fotografija spodaj).

Vanessa Paradis in Lily Rose Depp
PROFIMEDIA

Zelo podobni sta si tudi legendarna igralka Meryl Streep in hčerka Mamie Gummer, ki zdaj tudi profesionalno stopa po maminih stopinjah.

Meryl Streep in Mamie Gummer
PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!