Zvezdnice so poskrbele, da je ta model kopalk ponovno v modi

Magazin 25. Jul 202218:00 1 komentar
kopalke trend bikini
Profimedia

Zadnjih nekaj sezon se zdi, da so trendi na področju kopalne mode prešli vse meje dobrega okusa, toda zvezdnice so odločene temu narediti konec, saj so se ponovno začele zatekati k najbolj preprostemu in klasičnemu modelu kopalk.

Zadnjih nekaj poletnih sezon smo zelo pogosto videvali (še posebej na socialnih omrežjih) kopalke, ki so komaj kaj zakrivale ali pa so imele toliko izrezov, prevezav in trakov, da niso bile niti udobne, niti na večini postav zares delovale, kot bi si želeli. Temu neprivlačnemu trendu končno bijejo zadnji dnevi, saj so se številne svetovne zvezdnice začele vračati k bolj osnovnim in enostavnim kosom, v katerih lahko spet mirne vesti poležavajo ob bazenu ali na plaži. Za ta preobrat med trendi kopalne mode so krive predvsem Kim Kardashian in njene vplivne sestre.

kopalke trend bikini
Profimedia

Resničnostna zvezdnica, podjetnica in ena največjih Instagram vplivnic se je na nedavnem oddihu na idilični tropski plaži pojavila v dobrih starih bikini kopalkah. Njen model je izredno klasičen – v črni barvi. Modrček je zavezan povsem običajno, tako kot se je nosil že leta nazaj, in ne tako, kot so ga zadnje sezone nosile številne zvezdnice (zavezan tako, da so kopalke obrnjene od spodaj navzgor).

kopalke trend bikini
Profimedia

Takoj za Kim so takšne klasične bikini kopalke oblekle tudi njene sestre Kourtney Kardashian in Kylie Jenner, kar je ta trend nedvomno utrdilo, sledile pa so jim še druge zvezdnice, med njimi tudi Millie Court, Rita Ora, Priyanka Chopra in kraljica oblin Jennifer Lopez. Številne modne navdušenke pozdravljajo ta trend, saj gre za preprost kos, ki ga večina že ima v svoji garderobni omari.

kopalke trend bikini
Profimedia

Zdaj so modni strokovnjaki tudi prepričani, da so bikini kopalke klasičen kos, ki nikoli ne bo šel iz mode. Poleg tega se tudi strinjajo, da je to model kopalk, ki je primeren za vse postave in vse morske priložnosti, hkrati pa lahko dobro izpadejo tudi, kadar jih oblečemo namesto topa, na primer pod suknjičem ali jakno.

kopalke trend bikini
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje