Zvezdnik pri 48 letih ugotovil, da je alergičen na sladoled

Magazin 19. Jan 202315:30
Josh Radnor
Profimedia

48-letni igralec pravi, da je šele zdaj odkril, da ima verjetno alergijo na mleko, saj ko je sladoled, kiha kar 20 minut.

“To je seveda bedno, saj obožujem sladoled,” pravi Josh Radnor. “Jeni’s Ice Cream je iz Columbusa v Ohiu, ki je moje rojstno mesto, in obožujem njihov okus karamele. Sploh nočem govoriti o tem, tako bedno je.” Po poročanju Very Well Health se lahko kihanje po jedi pojavi zaradi številnih razlogov, vključno z alergijami. Alergije na hrano se pojavijo, ko se imunski sistem pomotoma odzove na beljakovino v določeni hrani, kot da bi bila škodljiva. Mleko je na seznamu pogostih alergenov. Drugi vzroki za kihanje po jedi vključujejo okušalni rinitis, izcedek iz nosu, povezan s hrano, ki se običajno pojavi po zaužitju vroče ali začinjene hrane, in refleks kihanja, ki se pojavi, ko je želodec poln po zaužitju velikega obroka.

Zvezdnik pa je za People odgovoril tudi na nekaj drugih zanimivih vprašanj:

Zadnje potovanje: Nekajkrat sem se peljal iz Columbusa v Ohiu v Nashville s svojim psom Nelsonom, da sem v začetku tega leta posnel nekaj nove glasbe.

Zadnjič so me prepoznali: Ko sem pel na gala prireditvi War Child Canada v Torontu. Poskrbel sem, da se opravičim občinstvu za vse kanadske šale v seriji Kako sem spoznal vašo mamo (How I Met Your Mother).

Zadnji trenutek hvaležnosti: Vsako noč, preden z dekletom (katere identiteta ostaja zasebna) zaspiva, naštejeva tri stvari, za katere sva hvaležna, velike ali majhne. Res se trudim, da bi to postala praksa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.