Zvezdnik razvpite “nespodobne” serije se ločuje

Magazin 19. Jun 202212:00 > 21. Jun 2022 10:48 0 komentarjev
Johnny Knoxville, Naomi Nelson
Profimedia

Johnny Knoxville, ki je na prelomu v novo tisočletje zaslovel z "odštekano" resničnostno komično serijo Jackass, se po skoraj 12 letih ločuje od soproge, scenaristke in režiserke Naomi Nelson.

Zdaj 51-letni Knoxville in Nelson sta si zvestobo obljubila septembra 2010, skupaj pa ne živita že od lanskega septembra, torej 11. obletnice njune poroke, so poročali ameriški tabloidi.

V zahtevku za ločitev, vloženem na losangeleško sodišče, producent in igralec s pravim imenom Philip John Clapp (umetniško ime si je nadel po svojem rojstnem kraju Knoxville v Tennesseeju) navaja nepremostljive razlike.

Naproša tudi za skupno skrbništvo nad otrokoma, ki sta se jima rodila z Nelsonom: 12-letnim sinom Rockom in 10-letno hčerjo Arlo. Iz prejšnje zveze ima sicer Johnny še odraslo hčer.

Resničnostno serijo Jackass, s katero je pred dvema desetletjema zaslovel, je Knoxville zasnoval skupaj z Jeffom Tremanom in Spikom Jonzem. V oddaji je zasedba posebnežev izvajala vratolomne podvige in potegavščine.

Poleg Knoxvilla so se z razvpito serijo, ki so ji pogosto očitali nespodobnost in napeljevanje k nevarnemu početju (večkrat pa so se nastopajoči na snemanjih dejansko poškodovali), proslavili še Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Preston Lacy

Pozneje so v okviru istoimenske franšize posneli še več filmov, nazadnje Jackass Forever, trenutno pa naj bi bila v nastajanju nova serija, ki navdih črpa iz izvirne.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!