Zvezdnik Seksa v mestu zaročen z dolgoletno prijateljico

Magazin 28. Nov 202210:15
Blair Underwood
Profimedia

Z emmyjem nagrajeni igralec Blair Underwood bo kmalu drugič skočil v zakonski jarem. Zaročil se je z Josie Hart.

58-letni igralec je veselo novico objavil na Instagramu, potem ko sta se pred nekaj dnevi prvič kot par sprehodila po rdeči preprogi. Ljubezen sta javnosti ponosno pokazala na podelitvi mednarodnih televizijskih nagrad emmy v New Yorku.

“Najbolj neverjetna, briljantna, lepa, smešna in pronicljiva oseba, ki živi polno življenje. Prihodnost je noro svetla, dekle,” je igralec pripisal k fotografiji.

Blair Underwood
Profimedia

58-letnik je nadaljeval: “Nihče od nas nikoli ne ve, kam nas bodo vodila pota Gospodova. Čuvala me je, še preden sem sploh postal igralec. Ko se 41-letno prijateljstvo spremeni ​​v romantiko, se zamisliš in si hvaležen.” Dvojico namreč povezuje prijateljstvo, dolgo kar 41 let. 

Kdaj bo poročni obred, za zdaj še ni znano.

Vznemirljiva novica je prišla le eno leto po tem, ko sta se zvezdnik serije Quantico in Desiree DaCosta, ki je odigrala veliko vlogo pri igralčevem uspehu, razšla po 27 letih zakona.

Nekdanji par, ki ima 25-letnega sina Parisa in 21-letnega Blaka ter 23-letno hčerko Brielle, je maja lani oznanil razhod. Dejal je, da čeprav zakon ni obstal, so njuni največji dosežki najini trije neverjetni otroci.

Blair Underwood
Profimedia

Zvezdnik Seksa v mestu je nastopil v priljubljeni seriji v vlogi partnerja ene izmed glavnih junakinj – Mirande Hobbes (igrala jo je Cynthia Nixon). Ta zapeljivega zdravnika nato zapusti in se poroči z očetom svojega otroka Stevom Bradyjem (igra ga David Eigenberg).

Blair Underwood
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.